.. może zniżkę 40% chociaż dostali
.. może zniżkę 40% chociaż dostali
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za zjeby filmują pogrzeb? A na koniec co? Rodzinne zdjęcie pod grobowcem?
Nie pogrzeb tylko stan gościa który pogrzeb prowadzi i jeszcze za to kasę bierze. Będąc w tym stanie mógł wykonać telefon do kumpla po fachu by za niego to zrobił ale kasa by przepadła. Nikt normalny w takim stanie do pracy nie idzie a już tym bardziej w takiej sytuacji jak prowadzenie mszy pogrzebowej gdzie jest na świeczniku i wszyscy na niego patrzą jak dupa w sedes.
Chyba nie pogrzeb jest tu bohaterem nagrania, tylko menda co powinna dawać świadectwo. Tak jestem wierzący,.
C0C0JUMBO napisał/a:Te obrońca obudź się....
W pedofile też nie wierzysz?
Kim on jest, że nie może się nachylać? Za twoje wypił? Nawet jeżeli za twojej babki, to jej z kieszeni nie wyciąga, tylko sama nie ogarnia rzeczywistości i mi dała.
Nie rozumiem jak można być przeciwko z zazdrości, dajcie sobie na uspokojenie i nich każdy robi co chce. Jeżeli tyle jest wrogów kościoła, to ten nie przetrwa, bo się nie utrzyma.
I co będzie,muzułmany nam głowy obetną?
Kim on jest, że nie może się nachylać? Za twoje wypił? Nawet jeżeli za twojej babki, to jej z kieszeni nie wyciąga, tylko sama nie ogarnia rzeczywistości i mi dała.
Nie rozumiem jak można być przeciwko z zazdrości, dajcie sobie na uspokojenie i nich każdy robi co chce. Jeżeli tyle jest wrogów kościoła, to ten nie przetrwa, bo się nie utrzyma.
Ciekawe jakby taki ksiądz był na pogrzebie kogoś z twojej bliskiej rodziny. Pewnie zawiózł byś go do domu jeszcze.
Już były takie przypadki. Wszyscy osadzili a okazało się ,że ksiądz odprawiający mszę był chory.
Taaa, bo episkopat tak napisał w oświadczeniu? Nie znam choroby, która tak zaburza mowę i plącze język... chyba, że wrócił z afryki z misji jebania nieświadomych murzyniątek
Mietek7567 napisał/a:C0C0JUMBO napisał/a:Te obrońca obudź się....
Już były takie przypadki. Wszyscy osadzili a okazało się ,że ksiądz odprawiający mszę był chory.
Taaa, bo episkopat tak napisał w oświadczeniu? Nie znam choroby, która tak zaburza mowę i plącze język... chyba, że wrócił z afryki z misji jebania nieświadomych murzyniątek
Na pogrzebie nie byłeś? Normalne, że ludzie robią zdjęcia, czy filmują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów