Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzieś na forum czytałem, że płacą takim pojebom, aby powiedzieli przed kamerami że ksiądz ich molestował itp itd. To jakiś lewacki ruch, jakaś komunistyczna organizacja która walczy z kościołem i każdym który myśli inaczej niż oni. Ja nie rozumiem lewaków, walczą z księżmi pedofilami, a dopuszczają LGBT+++ która też gwałci dzieci. Jakiś totalny dramat.
Całe to LPG+ napędzają komuniści i żymianie którzy od zawsze walczą z kościołem. Religia to tożsamość a tożsamość to zło które stoi na drodze globalnej wioski. Nie da się centralnie zarządzać tyloma różnymi nacjami i kulturami więc trzeba z ludzi zrobić bezkształtną, jednomyślną masę i tym jest właśnie ideologia gender.
większość księży to pedofile, więc w sumie możliwe, że gość prawdę mówi
I dziękuj Bogu. Gdyby nie to, Ciebie by nie było.
Gdzieś na forum czytałem, że płacą takim pojebom, aby powiedzieli przed kamerami że ksiądz ich molestował itp itd. To jakiś lewacki ruch, jakaś komunistyczna organizacja która walczy z kościołem i każdym który myśli inaczej niż oni. Ja nie rozumiem lewaków, walczą z księżmi pedofilami, a dopuszczają LGBT+++ która też gwałci dzieci. Jakiś totalny dramat.
Lewactwo marksistowskie chce zniszczyć kościół i wiarę żeby już doszczętnie świat stanął na chuju, o to im chodzi. A te głupie cymbały ludzkie im przyklaskują.
Ewidzialem chyba ze 100 filmikow ecpu i ani jednego ksiedza zlapanego. A w tefauenie hak leming oglada to potem mysli że wiekszosc takich przestepstw to ksieza. Lewica ma potezne media.
Czy któryś z filmików ecpu był nagrywany od zakrystii ? Mają lepsze sposoby werbowania, a tam fundacja ecpu nie ma wstępu.
Jak wam prawicowym przyglupom mało potrzeba
Powinni was wszystkich znaczyć cebulę, pierdolone przyglupy
Jak wam prawicowym przyglupom mało potrzeba
Powinni was wszystkich znaczyć cebulę, pierdolone przyglupy
To nie są prawicowcy. To określenie już dawno utraciło właściwe znaczenie.
Co to za różnica czy ultralewo czy ultraprawo, obydwie strony zbierają elektorat debili
Gdzieś na forum czytałem....
Źródło: jakieś forum
Dawno się tak nie uśmiałem
Źródło instytut danych z dupy.
Kościół włączy z Polska.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów