18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wilczex 2009-10-14, 22:43
Rosemary, czytasz mi w myślach. Zgadzam się w 100%. luki24, jak często kładziesz papę na dachu? A jak często kobieta wstaje o 5 rano, idzie do pracy, wraca, robi obiad, sprząta, przy tym wszystkim zajmuje się dziećmi a często jeszcze robi zakupy?
Zgłoś
luki24 2009-10-15, 1:03
Wilczex napisał/a:

jak często kładziesz papę na dachu?

np w tym roku kładłem
ogólnie zgadzam się z Tobą ale przyznaj że są sytuacje gdzie kobieta nie pracuje i wiekszość dnia zalega na kanapie i nawet porządnego obiadu nie zrobi, nie żebym siebie opisywał bo tak nie mam ale widze po innych.

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
Wilczex 2009-10-15, 9:56 1
luki24 napisał/a:

że są sytuacje gdzie kobieta nie pracuje i wiekszość dnia zalega na kanapie i nawet porządnego obiadu nie zrobi,

Oczywiście. Są leniwe kobiety, tak samo jak są leniwi mężczyźni, którzy czekają aż żona wróci z pracy i zrobi obiad. To nie jest kwestia płci tylko osobowości.
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2010-08-22, 16:25
to nie jest kwestia osobowosci tylko kwestia umiejetnego podzialu pracy i odpowiedniego doboru partnera. Sa kobiety co wola wykonywac prace domowe, utrzymanie rodziny zostawiajac mezowi, jak i takie ktore wola robic kariere. To samo tyczy sie mezczyzn, wiec wystarczy dobrac partnera i/lub pojsc na kompromis i podzielic sie obowiazkami by uzyskac jak najwieksze zadowolenie u jednej i drugie strony

Ja osobiscie wole te pierwszem, bo obiad na stole to podstawa
Zgłoś
J................� 2010-08-22, 16:43
Tak jest nadal tylko teraz faceci musza gotować sprzątać, prać opiekować się dziećmi, umieć malować naprawić wszystko do tego w chuj zarabiać. A kobiety wystarczy, że znają dużo pozycji i znają tajemnice seksu oralnego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów