📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najlepsze jest to że biją sie o chłopaka ale i tak żadna szpary nie kopsnie
Niby białe, a jednak czarne.
Jak powiedział Korwin "Kobiety powinny być zakazane".
Grube wydaja odgłos mlaskania cipki a szczupłe odgłos uderzenia w pustaka więc wole grube dziękuję dobranoc
Gdzio90 napisał/a:
szczupłe skazać na gangbang, grube na wygnanie.
Chyba cię jebło, szczupłe jebnąć stempel na czole i każdy może je ruchać bez pozwolenia, a jak umrze huj mała strata. Grube zmusić do pracy, aż schudną, stempel na czoło i do ruchania. Nie lubię marnotrawić towaru, a ile szczęścia mogą dać tym potrzebującym
gruba poczeka az chude sie zmecza a potem je pewnie wpierdoli xD i nie bedzie w czym przebierac xd
KISIEL KISIEL!!! Przynieście KISIEL!! I polewałbym je i szamał popcorn
Wszystkie krzywe i garbate posadzimy na armatę
A zaś panny bez humorów pójdą służyć do taborów... raz! dwa! trzy!
[Piersi]
A zaś panny bez humorów pójdą służyć do taborów... raz! dwa! trzy!
[Piersi]
HalfGod napisał/a:
widze tu nić porozumienia szczupłe na ganbang i stempel na czoło grube wygnać, jak sie przejdą i schudną mogą wrócić, wtedy je na gangbang i stempel na czoło. W kuchni co one miały by za prace ejszcze będą podjadały.
Chyba cię jebło, szczupłe jebnąć stempel na czole i każdy może je ruchać bez pozwolenia, a jak umrze huj mała strata. Grube zmusić do pracy, aż schudną, stempel na czoło i do ruchania. Nie lubię marnotrawić towaru, a ile szczęścia mogą dać tym potrzebującym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów