Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vifon125 napisał/a:
Polać wodą. Jak się psy szczepiom to tak się robi
A czy Ty dziś zalałeś ?

najlepsze jest to że biją sie o chłopaka ale i tak żadna szpary nie kopsnie
Grube wydaja odgłos mlaskania c🤬ki a szczupłe odgłos uderzenia w pustaka więc wole grube dziękuję dobranoc
Gdzio90 napisał/a:
szczupłe skazać na gangbang, grube na wygnanie.
Chyba cię jebło, szczupłe jebnąć stempel na czole i każdy może je r🤬ać bez pozwolenia, a jak umrze h🤬j mała strata. Grube zmusić do pracy, aż schudną, stempel na czoło i do r🤬ania. Nie lubię marnotrawić towaru, a ile szczęścia mogą dać tym potrzebującym

gruba poczeka az chude sie zmecza a potem je pewnie wp🤬li xD i nie bedzie w czym przebierac xd
KISIEL KISIEL!!! Przynieście KISIEL!!
I polewałbym je i szamał popcorn

Wszystkie krzywe i garbate posadzimy na armatę
A zaś panny bez humorów pójdą służyć do taborów... raz! dwa! trzy!
[Piersi]
A zaś panny bez humorów pójdą służyć do taborów... raz! dwa! trzy!
[Piersi]
HalfGod napisał/a:
widze tu nić porozumienia szczupłe na ganbang i stempel na czoło grube wygnać, jak sie przejdą i schudną mogą wrócić, wtedy je na gangbang i stempel na czoło. W kuchni co one miały by za prace ejszcze będą podjadały.
Chyba cię jebło, szczupłe jebnąć stempel na czole i każdy może je r🤬ać bez pozwolenia, a jak umrze h🤬j mała strata. Grube zmusić do pracy, aż schudną, stempel na czoło i do r🤬ania. Nie lubię marnotrawić towaru, a ile szczęścia mogą dać tym potrzebującym![]()
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie