📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"...przygotowanie ogólnoświatowego przedstawienia." - zaraz pierdolnę
A ja myśle, ze księżyc pare lat temu zajebali bracia Kaczyńscy i Polska teraz nieźle buli za tą projekcję zeby nie wyszło na jaw
kurwa, niektóre te teorie spiskowe są spierdolone, że aż nie mogę uwierzyć, że ktokolwiek ma czas na to, by rozmyślać nad takimi głupotami
@all up
Elo, źle mówicie, z filmu wywnioskowałem, że nie chodzi o projekcję księżyca ot tak sobie na niebie i że wcześniej go nie było.
Według zwolenników, księżyc był normalny tak jak zawsze. Ale USA, CIA, FBI, LGBT, XXX czy inna agencja rządowa zaczeli coś na nim budować i tym hologramem zasłaniają księżyc. Na księżycu rzucają stary obraz księżyca aby nie było widać jego prawdziwej powierzchni, bo coś tam zmajstrowali. I że kilka lat temu takie coś skombinowali.
Elo, źle mówicie, z filmu wywnioskowałem, że nie chodzi o projekcję księżyca ot tak sobie na niebie i że wcześniej go nie było.
Według zwolenników, księżyc był normalny tak jak zawsze. Ale USA, CIA, FBI, LGBT, XXX czy inna agencja rządowa zaczeli coś na nim budować i tym hologramem zasłaniają księżyc. Na księżycu rzucają stary obraz księżyca aby nie było widać jego prawdziwej powierzchni, bo coś tam zmajstrowali. I że kilka lat temu takie coś skombinowali.
Wczoraj o godzinie dokladnie 22:36:41 nie widzialem ksierzyca o godzinie 23:48:13 znów byl czyz by sie lapa w projektorze zepsula?? prosze zeby ktos to wytumaczyl
Rysiek86 napisał/a:
Shephards to rusz tą twoją resztką tego czegoś czego nie można nazwać mózgiem...
masz łeb i chuj to kombinuj
A ty się o co na siłę przypierdalasz Einsteinie bo nie rozumiem?
Teorie spiskowe powstaja nie od dzis, jedynym ich celem jest zyskanie rozglosu autora tych wywodow, by zarobic troche kasy z wyswietlen na YT... co lepsi ,,wizjonerzy" pisza ksiazki, zakladaja fundacje, radia a nawet cale systemy wierzen (scjentologia/religie abrahamczne). Gawiedz lubi takie historie.
Shephards napisał/a:
A ty się o co na siłę przypierdalasz Einsteinie bo nie rozumiem?
ciśniesz mi a potem się dziwisz że dostajesz riposte ?
byś miał trochę oleju w głowie to porównał byś fale do odświeżania monitora CRT które wygląda podobnie a jest nie widoczna gołym okiem a widać tylko przez aparat/komórkę
coś jak dioda led w pilotach ...
@all upy, jak to jest możliwe jak nigdy tam człowieka nie było, to w jaki sposób mieli by coś tam budować i ukrywać ;>
@Rysiek86
Tak się składa, że godzinami obserwowałem księżyc przez teleskop i nigdy żadnych fal czy innego gówna nigdy nie widziałem. Nagrywałem filmiki aparatem i chuj, więc nie pierdol, że księżyc to hologram.
Tak się składa, że godzinami obserwowałem księżyc przez teleskop i nigdy żadnych fal czy innego gówna nigdy nie widziałem. Nagrywałem filmiki aparatem i chuj, więc nie pierdol, że księżyc to hologram.
Rysiek86 napisał/a:
ciśniesz mi a potem się dziwisz że dostajesz riposte ?
byś miał trochę oleju w głowie to porównał byś fale do odświeżania monitora CRT które wygląda podobnie a jest nie widoczna gołym okiem a widać tylko przez aparat/komórkę
coś jak dioda led w pilotach ...
Jeśli pajacu jesteś autorem tych szajskich filmików to już nie mam nic więcej do napisania...
Dupny lektor zjebał mi całą przyjemność oglądania
Kurwa polski lektor czyta jak pedał z chujem w dupie. Co za zjeb. Jeszcze takie lekkie, wkurwiające seplenienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów