wiesz ja jedynie wiem gdzie jest hala stulecia we Wro bo kurwa o tysiąclecia to nie słyszałem
Mamed Khalidov ma tylko kuzyna, to raz, a dwa, czego Ty od niego chcesz? Niech sobie wierzy w co chce, byleby był normalnym człowiekiem, a On zdecydowanie jest normalnym, w porządku gościem, który na dodatek reprezentuje nasz kraj, więc się od niego proszę odpierdolić.
wiesz co....pierdole żeby ciapaty reprezentował Polskę gdziekolwiek...
Bo on ma taki styl, pierdzieli schematy. Za dużo w życiu przeszedł żeby się przejmować ciuchami itp. Zakręcony ostro, wcale bym się nie zdziwił, gdyby był chory psychicznie.
Niestety walki z jego udziałem są mało widowiskowe. Pewnie już więcej go do nas nie zaproszą.
Zadziwię Cię - Horwich nie powinien stawać w ringu, czy jakikolwiek innym oktagonie. Cierpi niemal na to samo, co Terry Martin, z którym Horwich mierzył się już na KSW - zbyt dużo na głowę w swoim życiu przyjął i są momenty, w których kompletnie nie wie co dookoła niego się dzieje. Może to nie choroba psychiczna, ale dość poważnie zagraża zdrowiu.
Zadziwię Cię - Horwich nie powinien stawać w ringu, czy jakikolwiek innym oktagonie. Cierpi niemal na to samo, co Terry Martin, z którym Horwich mierzył się już na KSW - zbyt dużo na głowę w swoim życiu przyjął i są momenty, w których kompletnie nie wie co dookoła niego się dzieje. Może to nie choroba psychiczna, ale dość poważnie zagraża zdrowiu.
Nie zadziwiłeś mnie ale fajnie, że odpisałeś rzeczowo i na temat. Pewnie nie psychiczna, bardziej neurologiczna. Poleciałem schematami dla gimbusowych umysłów.
Wesołych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów