Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przynajmniej ją ma, a nie dwóch starych.
No kurwa jego chlopak się odezwal I go broni. Jebane pedaly
Głodnemu chleb na myśli. Odezwałem się baranie, bo wstawki o starych są już niemodne i żenujące. Tak samo jak Twój komentarz, mentalny gówniarzu.
haha no dokladnie chłopak go broni
potem będą się jechać w bamboczambo
haha no dokladnie chłopak go broni
potem będą się jechać w bamboczambo
Dareczku, nie denerwuj się. Pamiętaj, że jutro służysz do mszy, a potem na zakrystii.
Dareczku, nie denerwuj się. Pamiętaj, że jutro służysz do mszy, a potem na zakrystii.
hahaha , to ze ty tak robisz nie znaczy ze musisz się tym chwalić
Odpisalem ci cioto ale te marne moderatorzyny usuneli, Teraz wiadomo kto komu ciagnie. Chcecie usuwac to usuwajcie, ten portal stal sie dnem. Jest wiele lepszych podobnych stronek od tego scieku
Odpisalem ci cioto ale te marne moderatorzyny usuneli, Teraz wiadomo kto komu ciagnie. Chcecie usuwac to usuwajcie, ten portal stal sie dnem. Jest wiele lepszych podobnych stronek od tego scieku
Olaboga, ktoś kasuje twoje debilne wpisy. Droga wolna, frajerze. Idź pociągnij swojemu przyjacielowi od anusa DarioLee, może się odstresujesz. No bo przecież tak bez powodu, sobie nawzajem nie piwkujecie .
Olaboga, ktoś kasuje twoje debilne wpisy. Droga wolna, frajerze. Idź pociągnij swojemu przyjacielowi od anusa DarioLee, może się odstresujesz. No bo przecież tak bez powodu, sobie nawzajem nie piwkujecie .
Jak nie obciąganie na zakrystii to ruchanie w dupe facetów. Słuchaj dewiancie i sodomito swoje fantazje erotycznie zostaw dla siebie .
Jak nie obciąganie na zakrystii to ruchanie w dupe facetów. Słuchaj dewiancie i sodomito swoje fantazje erotycznie zostaw dla siebie .
O, drugi z pary homogenizowanej się odezwał. Sami zaczęliście, to macie. Chłopcze gumowy, chciałeś być dowcipny, a jesteś dodupny. Poza tym, nie życzę sobie, żeby jakiś gówniarz z plebsu mnie pouczał, co "mam zostawić dla siebie".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów