Aż dziwne że jeszcze nikt tego tutaj nie wstawił.
Jak było to wyjebać, szukałem po tagach i nic nie znalazłem.
Kurwa, kurwa .... i kurwa. Filmik zjebany strasznie. Ciekawe ile osób dających piwo zazwyczaj napierdala na Niemców? W tym filmiku niby holokaust wymyślili sobie Żydzi? A Szwaby takie cacy?
Debile, D E B I L E , nic tylko wrzucić jakiś śmieszny filmik, ale to kontrowersyjnym wydźwięku, a ludzie jak małpy, będą to łapać. Żałosne. I jeszcze uważać, że to takie genialne!
Nieważne. Największym zagrożeniem w tej chwili nie są Żydzi, Murzyni, czy Rumuny. Araby, Hamerykańce i Żółtaki są zagrożeniem dla europejskiej kultury. W dupie mam szczerze mówiąc inne.
Zapamiętajcie dobrze jak wyglądają Audi, BMW, czy Fiaty - niedługo wszyscy będziemy jeździć Cherry, albo Tata. Zapamiętajcie też dobrze jak wyglądają dupy w bikini, bo jak tak dalej pójdzie to za 30 lat będą wszyscy w burkach napierdalać. A no i warto zapamiętać jak smakuje chleb, czy szynka, bo amerykańscy naukowcy już pracują nad tym jak znaleźć "produkty identyczne z naturalnym" na wszystko.
Kurwa, ludzie, opamiętajcie się. Skupiamy się na Żydach, Rumunach i Murzynach bo to słabe jednostki i łatwo tłamsić, tymczasem za plecami dyszą nam szmatogłowi (to już teraz wiele osób zauważyło), hamburgery i skośnookie.
Sam filmik jest doprawdy skurwiały. Po drugiej wojnie Żydzi przestali mieć wielkie wpływy tutaj w Europie - co nie znaczy się, że nie mają ich wcale. Bo mają. Ale ktokolwiek wierzy, że oni mają duży wpływ na losy świata jest debilem. Po drugiej wojnie USA i Rosja rządziły, potem dołączyły Chiny i Szwabsy. I to te cztery państwa rozdają karty plus wrzód na dupie w postaci Allahów. Ale spokojnie, jak szmatogłowi zaczną za dużó podskakiwać to ich uciszą.
To wszystko co się dzieje teraz jest częścią planu. I nie, że jestem jebniętym spiskowcem, ale zobaczcie sobie gdzie są kreowane pieniądze, potrzeby i polityka.
A no i nieeeeeeee. filmik kurwa świetny, taki ... kontrowersyjny ... mueheh