Gość z 3:10 miażdży system
A Waszym zdaniem kogo najbardziej kneblują Polacy?
Kiedy ten gość powiedział że pedały, to poczułem dumę z tego że jestem Polakiem. A po żydach miałem orgazm.
Normalni ludzie, którym 24/dobę pierze się w mediach mózgi, że jak chłop chłopa w dupe ładuje i mi się to nie podoba to ze mną jest coś nie tak, a nie z nimi.
Jak kto "kto jest w Polsce najbardziej dyskryminowany" ? Większość jest dyskryminowana przez mniejszość lub orędowników mniejszości, nie tylko w Polsce ale icałej Europie.
Cały czas próbuje nam się wpoić pojęcie równości , każdy jest rowny , każdy ma takie same prawa. Każda negacja tego twierdzenia jest odbierana jako fobia, dyskryminacja itd.
Jasne bo ja jestem równy ze zwyrodnialcem, który gwałci własne dzieci, z alkohoikiem, który codzień budzi się we własnych fekaliach. Nie równam się też a chirurgiem, który codziennie ratuje ludzkie zycie, czy z siostra w hospicjum, która poświeciła własne życie by uczynić ostatnie chwile umierających odrobinę bardziej ludzkimi.
Kilka przykładów na to co z tej równości wynika :
Lech Wałęsa - dyskryminowany za wypowiedzenie słów, o tym że pedały powinny siedzieć w sejmie w ostatniej ławie. Chłop wyraził swoje zdanie - i zaraz cała Polska, łącznie z politykami, dziennikiarzami, mediami i celebrytami tak zaczęła ujadać, że chłop zmienił własne zdanie.
Ostatnio czytałem o podręczniku szkolnym dla naszych dzieci wyjaśniającym im zagadanienia homoseksualizmu i dyskryminacji ze względu nań. A kiedy ćwieczenia praktyczne ?
Idąc dalej w tym kierunku za jakiś wtłoczymy małolatom do głów że bycie pedałem jest dobre, fajne i cool. Potem bandy 10 letnich pedałów będą biegać za 10 letnim hetero i się nad nim znęcać.
Staramy się być maksymalnie tolerancyjni, otwarci i poprawni politycznie, tylko to nie działa , co więcej skutki takiego postępowania dla społeczeństwa są tragiczne.
Dykryminowany jest każdy, kto ma odwagę mieć zdanie inne, niż to narzucone z góry szarej masie.
Przez szarą masę rozumię ludzi głupich, otumanionych, pozbawionych możliwości samodzielnej oceny sytuacji czy faktu ( oceniam, że jest to jakieś 70 - 90% społeczeństwa).
Szarą masą można łatwo manipulować co pokazuje przypadek Wałęsy.
Kolejne przykłady - w Europie panuje moda na zakazywanie używania nazw "Wielkanoc" , "Boże Narodzenie" w szkołach - zamiats tego używa się zamienników Przerwa Wiosenna i Przerwa Zimowa, by nie urazić innowierców - wiadomo że chodzi o brudnych i plugawych muzułmanów - jak nam się odwdzięczają za to , wystraczy popatrzeć tu : y2u.be/rM8DEDPxCJY ( w sumie to za 5 - 6 lat to oni w Europie beda wiekszoscia).
Jeśmy dyskryminowani w naszych własnych domach. Głównie za wyrażanie własnych opinii - do których prawo nam się odbiera, dając je mniejszością.