📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
khalifa napisał/a:
@darecki328
I za to kocham tą naszą popierdoloną rodzinkę
PS1.
"Już"?? Sugerujesz, że miesiąc to za wcześnie jeszcze na nakurwianie bezsensownymi komentami ? Czyli muszę jeszcze nabyć doświadczenia jak te różne Penery Niebieskie ;d
PS2.
miesiąc nie miesiąc, ale zdążyłem uzbierać więcej piw niż ty przez 2 lata
A chuj mnie obchodzą piwa . Chodzi mi o popierdoloną wypowiedz z twojej strony .
tytuł filmu to Covenant, po polsku Pakt milczenia. Kiepski, nie polecam. Oprócz sceny z rozwaleniem auta na śrubki nic godnego uwagi. No ewentualnie oprócz wskazanej na gifie sceny jeszcze następna, z łożem pełnym pajączków.
tytuł filmu to Covenant, po polsku Pakt milczenia. Kiepski, nie polecam. Oprócz sceny z rozwaleniem auta na śrubki nic godnego uwagi. No ewentualnie oprócz wskazanej na gifie sceny jeszcze następna, z łożem pełnym pajączków.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów