18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
demondemon 2010-12-15, 22:57 3
A ja wiem co to za chuj ale mam go daleko w dupie, niech sobię śpiewa, wali konia i wpierdala cukierki jak każde zdrowe dziecko

fafdsfdsf
Zgłoś
j................a 2010-12-15, 23:05
@pakicito
jakies straszne doswiadczenia z panem Justinem?
Zgłoś
calypso 2010-12-15, 23:53
Jak to dobrze, że istnieją jeszcze ludzie którzy nie znają takich ... (nawet nie wiem jak to nazwać)

^^
Zgłoś
bartdrummer 2010-12-15, 23:57
nie pojmuje jak Ozzy potrafi wyraźnie śpiewać a nie umie mowić

jesteś pewny, że tak jest ? :/
A byłes na jakimś koncercie, a później na afterparty ??
nie bluźnij...
To jest mistrz muzyki metalowej, FULL RESPECT !!
Zgłoś
ziutek11113 2010-12-16, 2:42
a ja wiem jak wyglada i ze cos tam chujowego spiewa... ale z tego co widze to dobrze ze tak malo wiem czy to juz moze wystarczająco duzo?
Zgłoś
Gienek2 2010-12-16, 8:11
dużo jest artystów z wadą wymowy którzy śpiewają wyjebanie, przykład z PL Golec uOrkiestra

a co do muzyki posłuchajcie muzy z lat 60-70-80 i początku 90 a później chłamu z teraźniejszości. muzyka stała się przemysłem takim jak piłka nożna gdzie tylko i wyłącznie liczą się pieniądze.
Zgłoś
P................a 2010-12-16, 11:44
Z tego wszystkiego zrozumiałem tylko "...fucking..."
Zgłoś
army 2010-12-16, 17:33
jak on fafluni :F
Zgłoś
GnS 2010-12-16, 22:45
ozzy jest klasą samą w sobie więc nie musi znać takich wypierdków. ogólnie śmieszne nagranie ale z dupy
Zgłoś
GeorgeForeman 2010-12-16, 23:10 1
a kto to kurwa jest ten ozzy ?
Zgłoś
yarzapp 2010-12-17, 7:51
GeorgeForeman napisał/a:

a kto to kurwa jest ten ozzy ?

Mam nadzieję, że to pytanie nie jest na serio, na wszelki wypadek, łap linka:

Ozzy Osbourne

Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zgłoś
GeorgeForeman 2010-12-29, 17:15
yarzapp napisał/a:

Mam nadzieję, że to pytanie nie jest na serio, na wszelki wypadek, łap linka:

Ozzy Osbourne

widze, ze jestes bystrzakiem - chodzi mi o to, ze kim on kurwa jest, ze moze tak gadac , wcale nie jest lepszy od bieberka i chuj z nim - a link moglem sobie sam znalezc, einsteinie
Zgłoś
Aley_23 2010-12-29, 17:47
Nie znanie Justina Biebera -> +15 do zajebistości
Zgłoś
A................f 2010-12-30, 13:45
GeorgeForeman - To, żeś kurwa pojechał. Ty na prawdę mówisz o tym samym Ozzym? Czy ci się coś popierdoliło w główce?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów