📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
A ja wiem co to za chuj ale mam go daleko w dupie, niech sobię śpiewa, wali konia i wpierdala cukierki jak każde zdrowe dziecko
jakies straszne doswiadczenia z panem Justinem?
Jak to dobrze, że istnieją jeszcze ludzie którzy nie znają takich ... (nawet nie wiem jak to nazwać)
^^
^^
nie pojmuje jak Ozzy potrafi wyraźnie śpiewać a nie umie mowić
jesteś pewny, że tak jest ? :/
A byłes na jakimś koncercie, a później na afterparty ??
nie bluźnij...
To jest mistrz muzyki metalowej, FULL RESPECT !!
jesteś pewny, że tak jest ? :/
A byłes na jakimś koncercie, a później na afterparty ??
nie bluźnij...
To jest mistrz muzyki metalowej, FULL RESPECT !!
a ja wiem jak wyglada i ze cos tam chujowego spiewa... ale z tego co widze to dobrze ze tak malo wiem czy to juz moze wystarczająco duzo?
dużo jest artystów z wadą wymowy którzy śpiewają wyjebanie, przykład z PL Golec uOrkiestra
a co do muzyki posłuchajcie muzy z lat 60-70-80 i początku 90 a później chłamu z teraźniejszości. muzyka stała się przemysłem takim jak piłka nożna gdzie tylko i wyłącznie liczą się pieniądze.
a co do muzyki posłuchajcie muzy z lat 60-70-80 i początku 90 a później chłamu z teraźniejszości. muzyka stała się przemysłem takim jak piłka nożna gdzie tylko i wyłącznie liczą się pieniądze.
Z tego wszystkiego zrozumiałem tylko "...fucking..."
ozzy jest klasą samą w sobie więc nie musi znać takich wypierdków. ogólnie śmieszne nagranie ale z dupy
a kto to kurwa jest ten ozzy ?
GeorgeForeman napisał/a:
a kto to kurwa jest ten ozzy ?
Mam nadzieję, że to pytanie nie jest na serio, na wszelki wypadek, łap linka:
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne
widze, ze jestes bystrzakiem - chodzi mi o to, ze kim on kurwa jest, ze moze tak gadac , wcale nie jest lepszy od bieberka i chuj z nim - a link moglem sobie sam znalezc, einsteinie
GeorgeForeman - To, żeś kurwa pojechał. Ty na prawdę mówisz o tym samym Ozzym? Czy ci się coś popierdoliło w główce?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów