alexandrus napisał/a:
Hahahaha olać? czyś ty do kurwy nędzy do końca zgłupiał? jak ci będą złodzieje robić wjazd na chatę to też olejesz? ty ślepy mały człowieczku, jak teraz się nie postawimy to twoje dzieci i wnuki będą miały przejebane, bo te skurwysyny forsują wszystkie zasady moralne! Bedą się uczyć masturbować i wybierać sobie tożsamość płciową jak w wieku przedszkolnym w spierdolonej Farszafce. Kurwa ale miałem fart, że wyjebałem przed tym młynem, ludzie w Polsce powoli tracą człowieczeństwo, dwie niemiecko-żydowskie partie skłóciły cały naród ,podzieliły i zagnały jak owczarek stado baranów, idź pan w chuj, niech to pierdolnie wszystko.
Zrobić getta, wpierdolić wszystkich zradykalizowanych z prawej jak i z lewej do niego i zalać betonem
Ale kim Ty kurwa jesteś żeby decydować kto co ma robić lub gdzie wylądować? Jesteś miernym polakiem na uchodźstwie, który nie mógł sobie poradzić z prosta rzeczywistością tego kraju i pyszczysz zza morza.
Na to co piszesz jest prosta metoda - karać za czyny. Osobiście chuj mnie to obchodzi jaki był motyw molestowania dzieciaka, czy to przez księdza czy dwójkę pedałów - wsadzić do pierdla za pedofilie. Tak samo z pobiciami i tego typu innymi. Nie obchodzi mnie czy ktoś Cie pobił za to ze jesteś czarny czy za to ze jesteś muzułmaninem - obchodzi mnie, ze Cie pobił, a jego motyw powinien być ustalony tylko i wyłącznie do udowodnienia winy, a nie zadecydowaniu o długości kary lub jej surowości. Jeśli jakieś lewicowe głupki będą próbować uczyć moje dziecko o tym jak się masturbować to po prostu odsunę dziecko od takich zajęć. To co zrobią inni rodzice chuja mnie obchodzi. Z reszta, to co piszesz to są absolutne skrajności.
Moje dzieci i wnuki będą miały przejebane przez PiS i jego pincsetplusy. Jeśli chodzi o moralności i zasady to moje dziecko wyniesie je z domu i będzie to jedno zdanie: "Nie wpierdalaj się z butami do czyjegoś życia, tylko dbaj o swoje". Proste.
Swoja droga niezła kurwa analogia. Porównać coś takiego jak to ze facet se chodzi w sukience do tego, ze ktoś zagraża mojemu życiu i majątkowi.
carl92 napisał/a:
Jedyna słuszna koncepcja to nie utożsamiać się ani z jednymi debilami typu bojówki narodowościowe ani zjebów z LBGT.
Mieć jednych i drugich głęboko w dupie, I żyć własnym życiem.
Słowa rozsądku.