📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze dentysta, jeden blondyn i ktoś kto lubi niebieski kolor a nie lubi czerwonego.
takie porownania są z dupy wziete, wszystko zalezy od czlowieka. Wzieliby lepszej klasy kulturyste albo strongmana i by ich zjedli...
Można też wziąć szachistę, siatkarza i pomidor do testów i pokażą tyle co i tu - nic. Każdy ćwiczy w innym celu, więc badanie nie mówiące nic o niczym,
SperMan napisał/a:
Powinni ten sam ciężar podnosić, a nie jak ktoś jest pizda i mało waży to mniej ma do podnoszenia.
Jest coś takiego jak kategorie wagowe.
Oni chyba podnoszą 100% wagi swojej ciała.
Mówią o ogólnym przygotowaniu fizycznym które u dwóch z czterech było po prostu chvjowe - co nie znaczy, że strongman'i jak i kulturyści to pipki. Każdy z tych sportów wymaga poświęcenia i ogromnego nakładu pracy a to, czy komuś się podoba wykurwienie 370 kilogramów w dwuboju czy pompowanie bica to jego indywidualna sprawa. Wracając - ciężarowiec z tych czterech panów jest najbardziej wszechstronny mimo takiej samej ilości powtórzeń wykonanych z trójboistą ponieważ schodzi dupskiem do ziemi i nie dźwiga techniką trójbojową w której część pracy przejmują plecy. Tak w ramach ciekawostki polecam obczaić kogoś takiego jak Lu Xiaojun, Dima Klokov czy nasz rodak Adrian Zieliński
SperMan - widzę że się chuj znasz ...... wdg ciebie trójboista jest pizdą bo waży mało ? W trójboju liczy się to żeby wyjebać jak najwięcej i ważyć przy tym jak najmniej.
Ps.
Sam jesteś pizda ;*
Ps.
Sam jesteś pizda ;*
@Fryderyk1956, prostując maksymalnie kolana, czyli blokując, zjeżdżasz stawy, powodzenia.
a ja w tonie starego dobrego sadola napiszę, że jebałbym tę blondynę na początku.. zdecydowanie..
Poruchałbym te blondi na początku
A ja zrobiłem 700 przysiadów, bez obciążenia. Dodam tylko, że waże 95kg.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów