📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
ManBearPig napisał/a:
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że Flodzia to kolejne alter ego Halmana.
Ha! W punkt. Halman to alter ego Fantastico, który był alterego HAL.9000, który był alter ego Bongmana.
Ten człowiek to etatowy pracownik Spółki prowadzącej Sadiatica i Jebzdzidy.
Ten człowiek to etatowy pracownik Spółki prowadzącej Sadiatica i Jebzdzidy.
halman czasem przysmędza, ale bez niego to portal by padł, taka prawda niestety
Stary, gdzie ty masz zęby?
Kolo mam wyjebane!
Zbyt odmienni więc niebezpieczni.!!
Kolo mam wyjebane!
Halmanowi czasem nie wyjdzie ale to chyba jak każdemu w życiu, mimo wszystko każdy filmik od niego odpalę i zawsze czekam na jakąś zajebistą muzyczkę albo inną wstawkę. Flodzia i tak zrobiła progres w porównaniu do tego co wstawiała kiedyś.
Halmanowi czasem nie wyjdzie ale to chyba jak każdemu w życiu, mimo wszystko każdy filmik od niego odpalę i zawsze czekam na jakąś zajebistą muzyczkę albo inną wstawkę. Flodzia i tak zrobiła progres w porównaniu do tego co wstawiała kiedyś.
yoyobart napisał/a:
halman czasem przysmędza, ale bez niego to portal by padł, taka prawda niestety
A tak... ja wiem ... wiem, to prawda. Wiadomo, jeżdżenie po Halmanie ma ten sam wydzwięk co kiedyś (dawno temu) jeżdżenie po Bongmanie
Ja i jednego i drugiego bardzo lubię.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów