18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Dupaapud 2021-08-31, 8:00 2
ManBearPig napisał/a:

Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że Flodzia to kolejne alter ego Halmana.

Ha! W punkt. Halman to alter ego Fantastico, który był alterego HAL.9000, który był alter ego Bongmana.

Ten człowiek to etatowy pracownik Spółki prowadzącej Sadiatica i Jebzdzidy.

Dupa apud
Zgłoś
Sheller1 2021-08-31, 11:00
Wie ktoś może, czy jest jakaś dłuższa wersja? coś więcej?
Zgłoś
yoyobart 2021-08-31, 11:03 2
Dupaapud napisał/a:

Ha! W punkt. Halman to alter ego Fantastico, który był alterego HAL.9000, który był alter ego Bongmana.
Ten człowiek to etatowy pracownik Spółki prowadzącej Sadiatica i Jebzdzidy.

halman czasem przysmędza, ale bez niego to portal by padł, taka prawda niestety
Zgłoś
schatten 2021-08-31, 13:51 1
Stary, gdzie ty masz zęby?

Kolo mam wyjebane!

Niestety normalność nie zdobi nas!!
Zbyt odmienni więc niebezpieczni.!!
Zgłoś
LaChupacabra 2021-08-31, 15:42 2
Widać po twarzy, że zmęczyło go zbudowanie tak długiego złożonego zdania.
Zgłoś
spoon17 2021-08-31, 16:40 2
emilwkpg napisał/a:

ale po co to tu ?

żebyś w końcu poznał starego XD
Zgłoś
Ahmed1993 2021-08-31, 18:28
Połowa sadoli tak wyglada, na codzień myślą,że rozumy pozjadali…no i potem tak wyglądają

Halmanowi czasem nie wyjdzie ale to chyba jak każdemu w życiu, mimo wszystko każdy filmik od niego odpalę i zawsze czekam na jakąś zajebistą muzyczkę albo inną wstawkę. Flodzia i tak zrobiła progres w porównaniu do tego co wstawiała kiedyś.
Zgłoś
Dupaapud 2021-08-31, 23:27
yoyobart napisał/a:

halman czasem przysmędza, ale bez niego to portal by padł, taka prawda niestety

A tak... ja wiem ... wiem, to prawda. Wiadomo, jeżdżenie po Halmanie ma ten sam wydzwięk co kiedyś (dawno temu) jeżdżenie po Bongmanie

Ja i jednego i drugiego bardzo lubię.

Dupa apud
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów