18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
xMichaUx 2024-12-03, 19:47 1
Przypomniał mi dzieciństwo kiedy to robiliśmy wulkany z mieszanki saletry i cukru też tak dymiło.

[ Dodano: 2024-12-03, 19:48 ]
Pedator napisał/a:

Pytanie do fachowców: Co tu się odpierdala?

Saletra + cukier za dzieciaka robiliśmy wulkany też to kurwa strasznie dymiło.
Zgłoś
htr83 2024-12-03, 21:18 2
TurboDymoMen
Zgłoś
zbigniewz 2024-12-03, 21:32
Wrzuci ktoś gifa z dragon Bull z?
Zgłoś
Lukash2107 2024-12-03, 21:41
Elegancko wypala Dpf😁
Zgłoś
Vi_Kikimora Wczoraj 1:41
Papieża wybiera xd
Zgłoś
Rangraf Wczoraj 1:56
Po prostu zadymiarz. Pozostawił niezły ślad węglowy.
Zgłoś
Marris Wczoraj 7:53
Odeszły mu gazy
Zgłoś
gargamelna102 Wczoraj 9:49
rura pali po chlaniu !!
Zgłoś
KrisXman Wczoraj 11:04
Troche dziwna akcja ale w latach 1981 sam byłem w zarzewiu strajków hutników strzelali z granatników gazowych w centrum placu żeby rozpędzić tłum obruciłem się do zomowców i zobaczyłem jak leci ten pocisk gazowy nie były mega szybkie żle celował jebaniec leciał na mnie centralnie widziałem że zniża lot odbił się od ulicy mijając mi jaja podskoczyłem i udeżtł w gardło kolesia za mną niestety nie miał tyle szęścia co ja tak że wojna jest do dupy mam syna który ma 37 lat i córkę 40 chciałbym żeby świat wrucił do normalności bez zabijania i wojen a teraz możecie mnie lżyć mam to w dupie
Zgłoś
kalcifer Wczoraj 18:37
Damian_Azi napisał/a:

Prawdopodobnie bateria litowo-jonowa albo jakaś flara

Rozrusznik mu padł.
Zgłoś
Trolik1 Wczoraj 18:51
KremufkowyPotwor napisał/a:

A co on kurwa jest? Robocop?

Terminejter.

[ Dodano: 2024-12-04, 18:52 ]
xMichaUx napisał/a:

Przypomniał mi dzieciństwo kiedy to robiliśmy wulkany z mieszanki saletry i cukru też tak dymiło.
Saletra + cukier za dzieciaka robiliśmy wulkany też to kurwa strasznie dymiło.

A pamiętasz plexę w sreberku?
Zgłoś
CrystalFairy Wczoraj 19:15
Pedator napisał/a:

Pytanie do fachowców: Co tu się odpierdala?

Kurwa, wygląda jakby strzelali do typa, co miał przy sobie jakieś świece dymne albo inne baterie litowo polimerowe, ale to już wchodzimy na grunt pojebanych spekulacji.
Zgłoś
xMichaUx Wczoraj 19:39
Trolik1 napisał/a:

Terminejter.
A pamiętasz plexę w sreberku?

Ni chuja tego nie pamiętam może nie testowaliśmy, u mnie na osiedlu tylko w pamięci Saletra albo karbid to dopiero miało pierdolniecie.
Zgłoś
Trolik1 Wczoraj 20:16
xMichaUx napisał/a:

Ni chuja tego nie pamiętam może nie testowaliśmy, u mnie na osiedlu tylko w pamięci Saletra albo karbid to dopiero miało pierdolniecie.

Karbid w puszce .
A linijkę z plexi łamaliśmy na kawałki, potem ściśle zawinąć w sreberko, mały otworek na rancie i zapalniczka w akcji. Ale zadymę robiło. Ale białe każda linijka tak działała. A teraz z mocniejszych rur pcv robisz potate gun i walisz. Mam wystarczał zwykły dezodorant chyba dove. Nawet jak spray jako pocisk wsadziliśmy fajnie lata. Ale z lakierem do włosów lepsze efekty. Nie mówiąc o karbidzie. 8)
Zgłoś
1qazxcvb Wczoraj 21:29
Ale musiał kebaba ojebać. Zazdroszcze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem