No, nie każdy pracuje zdalnie w domu siedząc w gaciach i jedyne co upieprzy to palec grzebiąc sobie w dupie. Robole mają to do siebie, że się w pracy ubrudzą. Ale zawsze możesz sobie wydłubać oczy, jeśli taki widok upapranego robola cię drażni.
Jestem robolem. I wiem, że upierdolić się łatwo. Ale jak w życiu to i w pracy robola hołduję zasadzie - upierdoliłem się to jutro zmieniam na uprane. Tu widać zasadę "po co mam prać jak i tak się jutro ujebię". Mam kolegów którzy przebierając się w robocie cały tydzień zakładają te same "robocze' skarpetki. To, że jesteś robolem nie oznacza, że masz być brudasem.
na moich budowach już nie raz znajdowałem kobiece majtki i zaspermione gazety , typów których zwolniłem wcześniej
jebanych alkocholowych mutantów,
co nie znaczy, że nie brakuje u nas mistrzów rzemiosła,
a naprawdę takich jest wielu w Polsce,
wtedy mnie to jara, z jaką dokładnością i perfekcją znają swoją robotę, najczęściej połączoną z pasją
i zdażało się że sam pomagałem wtedy, zapierdalając z taczką kilka godzin, za darmo
jak można mieć tak upiepszone spodnie, pierdolony robol
Ciekawe czy byś mu to w twarz powiedział bohaterze
jak można mieć tak upiepszone spodnie, pierdolony robol
Jak można być takim analfabetą, to ja nie wiem...
Jestem robolem. I wiem, że upierdolić się łatwo. Ale jak w życiu to i w pracy robola hołduję zasadzie - upierdoliłem się to jutro zmieniam na uprane. Tu widać zasadę "po co mam prać jak i tak się jutro ujebię".
Udowodnij, że on się tak nie upierdolił dzisiaj.
Udowodnij, że on się tak nie upierdolił dzisiaj.
Musiałby się kąpać w tynku lub w nim brodzić. Ja swoje robocze nawet prasuję.
o Anal znowu powiedział coś co u wszystkich powoduje odruch: o jaki głupi komemtarz. Anal Ty śmieszny trolu. Patrz pisze, więc działa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów