Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-07-31, 11:49 ]
Podobno żeś lizał jej dzyndzla i zębami zachaczyles i się dziurą zrobiła, wcześniej koledzy naładowali tam po sufit
[ Dodano: 2024-07-31, 12:36 ]
Ale żeś starego wymęczył aż sflaczał
Najpierw błysnął plagiatem teraz to.
Make Sadistic great again kurwa. Dowcipny inaczej
Weź kurwa napisz książkę telefoniczna lepiej .coraz więcej gówna tutaj.czlowoek tęskni za gore.com tam przynajmniej nie było gimbazy jbc
Widać że klasyczny pisowski ciemnogród, bo chuja zna się na żartach a do tego oskarża o coś nie potrafiąc udowodnić.
Widać że klasyczny pisowski ciemnogród, bo chuja zna się na żartach a do tego oskarża o coś nie potrafiąc udowodnić.
Przestań mówić do lustra. To nawet pseudonim nie potrafisz poprawnie napisać
Winno być Gerladinho a jest jak jest.edukacja nie boli.idz się pobawić sztuczna inteligencją bo własną nie grzeszysz.
Już cię tutaj pod twoim wysrywami debunkowali więc Ja nie będę.
Z teza o Pisie też pudla.
A teraz wypierdalaj
Przestań mówić do lustra. To nawet pseudonim nie potrafisz poprawnie napisać
Winno być Gerladinho a jest jak jest.edukacja nie boli.idz się pobawić sztuczna inteligencją bo własną nie grzeszysz.
Już cię tutaj pod twoim wysrywami debunkowali więc Ja nie będę.
Z teza o Pisie też pudla.
A teraz wypierdalaj
i jeszcze będzie mi mówić jak mam swój nick pisać, co za życiowy przegryw wciąż czekam na dowody plagiatu, długo jeszcze zamierzasz robić z siebie idiotę i się kompromitować?
i jeszcze będzie mi mówić jak mam swój nick pisać, co za życiowy przegryw wciąż czekam na dowody plagiatu, długo jeszcze zamierzasz robić z siebie idiotę i się kompromitować?
Kompromitować?
Odśwież sobie post w którym obiecywałeś że jak będą piwa to będzie ciąg dalszy twoich wypociny to po pierwsze
Po drugie jesteś zalosnym pośmiewiskiem szukającym poklasku w kloace internetu
Twój nick to tylko kolejny przykład.mialo być po brazylijsku ale nie wyszło bo jesteś po prostu głupi
Przegryw ?
Polski język jest dla ciebie jak widać na kolejnym przykładzie zbyt skomplikowany
Its not ur fault that ur stupid.u were born this way u see.
Wypierdalaj
P.S. Czekaj czekaj Ty mój keyboard warrior.na początek roku szkolnego chyba
Kompromitować?
Odśwież sobie post w którym obiecywałeś że jak będą piwa to będzie ciąg dalszy twoich wypociny to po pierwsze
Po drugie jesteś zalosnym pośmiewiskiem szukającym poklasku w kloace internetu
Twój nick to tylko kolejny przykład.mialo być po brazylijsku ale nie wyszło bo jesteś po prostu głupi
Przegryw ?
Polski język jest dla ciebie jak widać na kolejnym przykładzie zbyt skomplikowany
Its not ur fault that ur stupid.u were born this way u see.
Wypierdalaj
P.S. Czekaj czekaj Ty mój keyboard warrior.na początek roku szkolnego chyba
Chyba twoja stara
Z debilami nie ma co dyskutować, tylko takie argumenty na nich działają. Bez odzewu przegrywie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów