📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gówno się znacie. Kapliczki były robione przez miejscowych, a że pewnie z czasów wojny, to edukacja była sprawą drugorzędową no i stąd tyle byków.
Sami poloniści widzę. Ale kurwa nikt nie zauważył że jest tam napisane ,,zanas"
Nie znacie się! Tablica mówi: "Kturyś Zanas cierpiał" - Kturyś Zanas, spradzamy w encyklopedii i jest:
Kturyś Zanas - XVII papjesh, wielokrotny krul Cebulostanu, odkrył sposób pędzenia wódki z papirusu. Ómar na szczęście. Cierpjał za grzecha.
Kturyś Zanas - XVII papjesh, wielokrotny krul Cebulostanu, odkrył sposób pędzenia wódki z papirusu. Ómar na szczęście. Cierpjał za grzecha.
Co za idioci ci którzy to wyśmiewają. Te napisy mają więcej lat niż wy...
Banda debili czy to sadol? Przecież to jest pisane dziesiątki lat temu, w okolicy mam 3 takie kapliczki nikogo to nie dziwi, bo to nie są błędy ort. ale tekst napisany po staropolsku. Ja pierdole...
Nadmienię, że ponad połowa prapradziadów użytkowników tego portalu nie umiała nawet się podpisać.
@Snaku bo to takie engielkie jest...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów