Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Koleś z suva też nieogarnięty... Po strzale w dupę odpuścił hample. Widać jak światła stopu gasną.
Jakby trzymał pedał w podłodze to nie wjechałby w ludzi....
Podejrzewam że przy tym pierdolnięciu głowa mu się zaklinowała w zagłówku. Ni chuja ogarnąc jeszcze hamulec
Kretyn z syfika to pewnie jeden z tych "jeżdżę szybko ale bezpiecznie".
Dziki polski lud nie umie aut.
Co tam pierdzisz zlewusie?
Instruktor źle ci tłumaczył. Ja za kierownicą wierzę w swoje umiejętności, a nie w "wolę nieba".Ciągle zapierdalać szybciej i szybciej. But w podłogę i niech się dzieje wola nieba.
Syfik chuj, ale ten z Infinity w ogóle w lusterko wsteczne nie patrzył - pewnie też cię tego nie uczyli. Ale tak! Najlepszy kierowca to najszybszy kierowca. No i już. Głowa do góry, ogarnij się i nie pisz więcej takich głupot. Zmykaj do szkoły.
Bo najszybszy kierowca to najlepszy kierowca.
Kretyn z syfika to pewnie jeden z tych "jeżdżę szybko ale bezpiecznie".
Co tam pierdzisz zlewusie?
Instruktor źle ci tłumaczył. Ja za kierownicą wierzę w swoje umiejętności, a nie w "wolę nieba".
Syfik chuj, ale ten z Infinity w ogóle w lusterko wsteczne nie patrzył - pewnie też cię tego nie uczyli. Ale tak! Najlepszy kierowca to najszybszy kierowca. No i już. Głowa do góry, ogarnij się i nie pisz więcej takich głupot. Zmykaj do szkoły.
Z taką filozofią na drodze to usłyszmy o tobie kiedyś w wiadomościach.
Po co miał patrzeć w lusterko? On ma zachować z tyłu odpowiednią odległość?
Takie pasy na szerokiej drodze to też pułapka. Powinny być światła dla bezpieczeństwa działające tylko na przycisk pieszego chcącego przedostać się na drugą stronę drogi.
W kraju dzikich ludzi co nie "umią" auta tak. W krajach cywilizowanych gdzie jest wzajemny szacunek np. w Austrii takie pasy są i funkcjonują.
Zobacz powyższe posty ilu idiotów broni faceta co najechał na auto przepuszczające pieszych.
W sumie zdarzało mi się być w takiej sytuacji jak kierowca mazdy tutaj i przed ostrym hamowaniem mam zwyczaj spojrzeć w lusterko wsteczne i upewnić się, ze auta z tyłu mają na tyle dużo miejsca aby tez zdążyć się zatrzymać. Jeśli stwierdzam, ze nie, nie hamuje aż do zatrzymania a jedynie tak aby wytracić jak najwięcej prędkości a przez pasy tylko się przetoczyć. W tej sytuacji piesi byli jeszcze na pasie obok wiec takie zachowanie mogłoby pomóc uniknąć wypadku co innego kiedy bez upewnienia się ze jest bezpiecznie wlezą przed wciąż jadący pojazd. .
Ja w takiej sytuacji przypominam sobie zawsze Roberto mojego trenera, jak graliśmy pierwszy mecz, szumiał wiatr, stawka wyrównana, raz przewagę miała jedna drużyna raz inna, pamiętam ciężkie treningi wcześniej i chorobę Musakiego.... a nie.... to kurwa Tsubasa był ...
chopie uważaj tylko o kiedyś możesz mieć pecha i przy takim przetaczaniu się jebniesz w kogoś na pasach zanim w ciebie walnie gość z tylu i wina będzie twoja
@up To się wyprowadź, negatywie, do Austrii i im tam pierdol swoje wypociny o sraniu we własne gniazdo
Ja mam się wyprowadzić bo żądam normalności? Niech się wyprowadzą ci co robią z własnego gniazda chlew.
Co ty kurwa chcesz przyklepywać patologię bo cię boli krytyka?
Sranie we własne gniazdo to godzenie się na nienormalność a nie na normalność.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów