Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I z powodu źle zabezpieczonej trasy facet cierpi.
Ten oszołom powinien już tylko jeździć tylko sam, bo niedługo zabije pilota. Tu akurat obyło się bez zniszczeń, ale on nie ma kontroli nad sobą. I napewno nie zawiniła "źle zabezpieczona trasa"...co twoim zdaniem powinno być w tym miejscu (gdzie wiadomo, że jest prawie 180 stopni zakręt więc każdy tu hamuje)? Bariery? 20 tysięcy opon w stosie, żeby Robercik przypadkiem nie przykurwił w dom? Litości.
Ten oszołom powinien już tylko jeździć tylko sam, bo niedługo zabije pilota. Tu akurat obyło się bez zniszczeń, ale on nie ma kontroli nad sobą. I napewno nie zawiniła "źle zabezpieczona trasa"...co twoim zdaniem powinno być w tym miejscu (gdzie wiadomo, że jest prawie 180 stopni zakręt więc każdy tu hamuje)? Bariery? 20 tysięcy opon w stosie, żeby Robercik przypadkiem nie przykurwił w dom? Litości.
Jakie Ty masz pojęcie o Moto-Sporcie? Bo po tym komentarzu wnioskuje że zerowe.
Piwo za opis
Janusze motosportu...
Robert Kubica jeździ dla siebie a nie dla takich ludzi jak Wy, którzy chcieli by tylko Polaka w prestiżowym F1. Jego pasją od zawsze był rajdy. On wymusił na Renault aby w kontrakcie miał pozwolenie na jazdy w WRC. To jest po prostu jego pasja. Widzę też, że w komentarzach udziela się wielu troli, ale chcę uświadomić tylko takich cwaniaczków-polaczków. Jak sami chcecie Polaka w F1 to spróbujcie a nie, że ktoś za was to zrobi.
Taa? A po wypadku mówił że jego największym marzeniem jest wrócić do F1, więc chyba masz złe info
Polak robi to co kocha, jeździ i to mimo takiej kontuzji,
Jak manekin ? Wygraj odcinek specjalny w rajdzie WRC, tak jak Kubek dziś we Francji.
To jego 1. sezon, myślicie że Ogier od razu wygrywał ? Kubica to mega talent motosportu. Jeszcze zamknie wam mordy wynikami. A to, że wypada z trasy to jest normalne w WRC, wypowiadają się ludzie co nie mają o tym pojęcia, byle tylko hejtować.
no i jeszcze nie potrafi nawet skrecic normalny zakret na 2x musi jechac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów