18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Kubki sadistic.pl 2025
Centurion • 2024-12-03, 11:24
Witajcie,

Dawno nie robiliśmy żadnych gadżetów związanych ze stroną. Wcześniej raz były to kubki a 2 czy 3 razy koszulki i było zawsze przy tym dużo zamieszania, co mnie trochę zniechęciło do tych spraw. W koszulki za bardzo nie chce mi się bawić w tej chwili bo to trudniejszy temat a i tak zima idzie. Część z Was nie pogardziłaby jednak zapewne jakimś fajnym sadolowym kubkiem.

Niestety jak widać po wyglądzie strony osobiście mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o grafikę i rysowanie. Zatem jedyną sensowną opcją pozostaje zwrócenie się do Was, drodzy użytkownicy aby ktoś , kto czuje klimat strony i potrafi rysować przygotował projekt nadruku na kubki. W zamian możemy zaoferować twórcy zaakceptowanego przez użytkowników projektu graficznego darmowy kubek według jego wzoru oraz dożywotnie konto Premium.

Jeśli chodzi o same projekty to istnieje pełna dowolność. ale proszę nie zapomnieć o rysunku baby z penisem 3-5 wybranych przez userów wzorów będzie mogło się doczekać realizacji. Zależnie od tego ile ich będzie zrobimy nowy temat z głosowaniem.

PS: nie dysponujemy niestety logiem serwisu w lepszej jakości niż jest na stronie.

Ważne! Ważne! Ważne!
Jeśli ktoś doda w komentarzach jakieś swoje projekty, to niech pamięta o dodaniu do nich swoich watermarków na całości projektu, tak aby grafika nie została "przypadkiem" skradziona.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fuelled_by_hate 2024-12-08, 17:17 4
zaki napisał/a:

chciał bym używać kubka codzienne i fajnie jak bym nie musiał tłumaczyć mojej 6 letniej córce co robi pani z kutasem

A za kilka lat będziesz w stanie wytłumaczyć dziecku dlaczego tata pije kawusie w kubeczku z logo strony na której znajdują się dużo gorsze rzeczy niż pani z kutasem?
Dzieci obecnie bardzo szybko zaczynają ogarniać smartfony, internet, tik toki etc...
Twoja postawa przypomina mi trochę 'JP na 50%, bo się trochę boję'.
Zgłoś
toastt 2024-12-08, 21:50 4
żułw napisał/a:

Gotowe
nie ma za co

Ale mnie rozjebałeś z tym Manaus .
Zgłoś
xdrt 2024-12-09, 3:24 10
toastt napisał/a:

Ale mnie rozjebałeś z tym Manaus .

Chyba dokupię sobie do kubka pod choinkę xD
Można ubrać się do roboty w casual friday, a kto ma wiedzieć ten wie xD

amazon.com/Love-Manaus-Long-Sleeve-T-Shirt/dp/B0D9B9GMBB?customId=B078...
Zgłoś
BAROSZA30 2024-12-09, 13:31 7
I co są te kubki porobione ? Ileż można czekać zaraz święta...
Zgłoś
Dżepetto 2024-12-09, 19:22
Chciałbym dodać, że wasze propozycje są żałosne i powinny być usunięte.
Zgłoś
zielu75 2024-12-09, 19:59 13
Dżepetto napisał/a:

Chciałbym dodać, że wasze propozycje są żałosne i powinny być usunięte.

Zrób lepsze.
Zgłoś
toastt 2024-12-10, 0:08 2
xdrt napisał/a:

piw

Do tego jeszcze ekstra klapki Kubota i jesteś przygotowany do przeglądania Sadistica. Pamiętaj tylko, żeby kupić klapki z "zapiętkiem", bo wiadomo, że jak klapki spadną, to po chłopie.
Zgłoś
xdrt 2024-12-10, 0:24 4
toastt napisał/a:

Do tego jeszcze ekstra klapki Kubota i jesteś przygotowany do przeglądania Sadistica. Pamiętaj tylko, żeby kupić klapki z "zapiętkiem", bo wiadomo, że jak klapki spadną, to po chłopie.

Za późno, kupiłem bez zapiętka
Igram ze śmiercią xD

Przez sadistica wiążę buty podwójnie jak wsiadam za fajerę..
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-12-10, 19:34 1
Klapki Kuboty są najbardziej trwałymi jakie miałem. Kupiłem dla beki w Biedronce w 2019 roku i do dzisiaj się trzymają. A jakieś super Nike, Adidas itp. to może z pól roku wytrzymywały.
Zgłoś
Metanabolarz 2024-12-10, 23:31 6
Baba z kutasem jest wiec myśle że podium będzie

Zgłoś
benqu 2024-12-10, 23:52
kto pamieta strone www brudnego Wieprza ? www.brudnywieprz.com

Zgłoś
jonch 2024-12-11, 0:18 12
Mam nowe propozycje,
dorysowałem nowe postaci, eksperymentowałem z układem,
dodałem treść, przearanżowałem całość
Jeszcze spróbuje tego podwójnego logo o którym pisał Love_is_Love

Dodatkowo w przypływie artyzmu moja Muza zrobiła propozycje koszulek, jakby jednak miało się to udać ...

Zdaje się, że sadistic mocno zmniejsza jakość plików
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-11, 11:25 1
jonch napisał/a:

Mam nowe propozycje,
dorysowałem nowe postaci, eksperymentowałem z układem,
dodałem treść, przearanżowałem całość
Jeszcze spróbuje tego podwójnego logo o którym pisał Love_is_Love
Dodatkowo w przypływie artyzmu moja Muza zrobiła propozycje koszulek, jakby jednak miało się to udać ...
Zdaje się, że sadistic mocno zmniejsza jakość plików

Jestem fanem Twojego stylu Masz mój głos
Zgłoś
Sadol88 2024-12-11, 12:02 3
Łapcie moją propozycję

[ Dodano 2024-12-11, 12:03 ]
..

Zgłoś
Metanabolarz 2024-12-11, 18:44 4
Technologia EJ AJ daje pomysły

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem