18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Kubki sadistic.pl 2025
Centurion • 2024-12-03, 11:24
Witajcie,

Dawno nie robiliśmy żadnych gadżetów związanych ze stroną. Wcześniej raz były to kubki a 2 czy 3 razy koszulki i było zawsze przy tym dużo zamieszania, co mnie trochę zniechęciło do tych spraw. W koszulki za bardzo nie chce mi się bawić w tej chwili bo to trudniejszy temat a i tak zima idzie. Część z Was nie pogardziłaby jednak zapewne jakimś fajnym sadolowym kubkiem.

Niestety jak widać po wyglądzie strony osobiście mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o grafikę i rysowanie. Zatem jedyną sensowną opcją pozostaje zwrócenie się do Was, drodzy użytkownicy aby ktoś , kto czuje klimat strony i potrafi rysować przygotował projekt nadruku na kubki. W zamian możemy zaoferować twórcy zaakceptowanego przez użytkowników projektu graficznego darmowy kubek według jego wzoru oraz dożywotnie konto Premium.

Jeśli chodzi o same projekty to istnieje pełna dowolność. ale proszę nie zapomnieć o rysunku baby z penisem 3-5 wybranych przez userów wzorów będzie mogło się doczekać realizacji. Zależnie od tego ile ich będzie zrobimy nowy temat z głosowaniem.

PS: nie dysponujemy niestety logiem serwisu w lepszej jakości niż jest na stronie.

Ważne! Ważne! Ważne!
Jeśli ktoś doda w komentarzach jakieś swoje projekty, to niech pamięta o dodaniu do nich swoich watermarków na całości projektu, tak aby grafika nie została "przypadkiem" skradziona.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marian_Koniuszko 2024-12-12, 14:08 2
RozjebieCiMatke napisał/a:

a zaraz zacznie się pojazd, że za pisu to koszulki były tańsze, a za po są bardziej tolerancyjne a halman to w ogóle niech wypierdala... Wnoszę o porządek.

Chciałeś to masz:

Może i były tańsze za PISu, ale to tylko dlatego, że gorszej jakości

Zgłoś
hayadechi94 2024-12-12, 19:01 1
BigLebovsky napisał/a:

Koluniu skarbeńku kochany -nie do ciebie (niby) przecież pisałem

A to pardon przyjacielu 😀

[ Dodano 2024-12-12, 19:04 ]
Zrobmy po prostu glosowanie ze wszystkich propozycji i wybierzny najlepszy, napilbym ske kawusi z sadolowego kubasa i poszedl na butelke do tescia w sadolowej koszulce
Zgłoś
BigLebovsky 2024-12-12, 19:11 3
hayadechi94 napisał/a:

A to pardon przyjacielu 😀
Zrobmy po prostu glosowanie ze wszystkich propozycji i wybierzny najlepszy, napilbym ske kawusi z sadolowego kubasa i poszedl na butelke do tescia w sadolowej koszulce

Nie ma problemu kochanieńki. Po prostu pamiętaj żeby się przelogować. Smacznej kawusi życzę.
Zgłoś
xdrt 2024-12-12, 22:00 17
Ja już gotowy na wigilię xD

Zgłoś
pytolsky 2024-12-13, 10:21 10
Jakby był kufel z motywem cycka i napisem "są cycki, jest piwo" to by był git
Zgłoś
sanchezon 2024-12-13, 15:39 3
RozjebieCiMatke napisał/a:

Te kubki generowane przez AI wyglądają jak.... wygenerowane przez AI. I to jeszcze te darmowe AI. Wolę bardziej dyskretne wzory, a te wyglądają jakby krzyczały "OOO PACZCIE JAKI JEZDEM TWARDY I NIECZÓŁY! OGLONDAM SADOLA W NECIE!"
Z racje, że miałem wolne 5min poprawiłem zamieszczony przeze mnie wzór z postu Podkreślam, że jest to tylko poglądowy wzór zrobiony na szybko w paincie i ma celu pokazanie jedynie kierunku w jakim można by pójść. Bardzo mi się spodobał pomysł użytkownika agrus11 z paskiem zakładek na rancie kubka(w wersji 360). Na załącznikach rzut kubka, więc wersję 3D musicie sobie wyobrazić sami - a że większość Sadistica to piwniczne walikoniki i wojownicy internetu to wyobraźnie mają aż za nadto
I koszulki na szybko. Z przodu lub na ramieniu małe logo/haft i ewentualnie większa grafika z tyłu:

Dla mnie się najbardziej podoba projekt minimalistyczny: z paskiem zakładek na rancie i logo ale bez napisu (wersja nr 3) Przecież każdy i tak co się zna będzie wiedział że to mega sadolski kubek. Podarowałbym sobie nawet "adres strony" chyba, że być mósi.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-13, 18:22 4
xdrt napisał/a:

Żeby się nie pobrudzić jedzeniem można użyć widelca zamiast rękawiczek.
Zgłoś
~Esencja 2024-12-15, 18:50 3
Jako że większość osób używa w pracy kubków to proponuję biały z logo i wokół po prostu menu kto wie ten wie
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-15, 18:57
Chyba wydziaram kubek sadistic na ramieniu.Pozwą mnie?

[ Dodano 2024-12-15, 18:58 ]

xdrt napisał/a:

Boisz się że zeskanują linie papilarne?
Zgłoś
xdrt 2024-12-15, 19:14 1
gucio_gu napisał/a:

Boisz się że zeskanują linie papilarne?

Nie chcę, żeby ktoś się dowiedział, że jestem murzynem xD

A tak na serio łazienkę miałem sprzątać jak kurier przylazł.
Uprzedzając pytania, tak tak kibel myję raz do roku na święta
Zgłoś
Wichu 2024-12-15, 21:06 2
Spoko, dajcie info jak ruszy sprzedaż.
Zgłoś
Dawid0101 2024-12-16, 15:04 4
hayadechi94 napisał/a:

Moze cos sie spodoba

Ładne, fajne tylko mało sadisticowe moim zdaniem. Takie bardziej dla fanów tematów satanistycznych, gdyby nie napis nikt by nie powiązał raczej
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2024-12-16, 21:49 1
Ale macie wszyscy świadomość, że wasze gówna wygenerowane przez AI nie nadają się do druku?
Zgłoś
suborg 2024-12-16, 22:02 1
Ja mam taką propozycje

Zgłoś
Cjalis 2024-12-16, 22:22 1
suborg napisał/a:

Ja mam taką propozycje

Nikogo to nie dziwi bo lubisz brać czarnego chuja do gęby.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem