📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dopóki nie otworzyło mordy myślałam,że chłopiec, potem zblizenie, patrze są kolczyki czyli dziewczyna. Teraz jednak już wiem ,że to po prostu azjata.
też przez cały filmik powtarzałem, oł maj gasz zastanawiając się czy to chłopiec czy dziewczynka.
Oglądałem to parę razy. Fajnie widzieć jak ktoś się cieszy od czasu do czasu. Ja na ten przykład jestem bardzo wkurwiony bo od bardzo dawna nie widziałem żadnej fajnej egzekucji na hardzie...
Tak mówię w piosence, mógłbym to nazwać trakiem, nutką itd. Ale tego nie zrobiłem bo chciałem aby wszyscy użytkownicy sadola zrozumieli co napisałem .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów