📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurdeusunalem napisał/a:
Gdy na sadisticu kucharek sześć
tam zamiast dowcipu jest sucharek
UHEUHEUHUHHE zrób książeczkę z kawałami jak te o bacy. Gwarantuję, że będziesz miał jednego stałego nabywce - słynnego Karola S.
@edge
dzięki za uznanie. jeżeli wydam książkę z kawałami to pierwsza będzie z dedykacją dal Ciebie. Nie wydaje mi się,aby pan Karol S. miał chęć na zakup tej "książki"
dzięki za uznanie. jeżeli wydam książkę z kawałami to pierwsza będzie z dedykacją dal Ciebie. Nie wydaje mi się,aby pan Karol S. miał chęć na zakup tej "książki"
@kurdeusunalem
A ja wątpię w to, że ty masz przeciwstawne kciuki skoro takie chujemuje wypisujesz, więc gówno wydasz, a nie książkę.
A ja wątpię w to, że ty masz przeciwstawne kciuki skoro takie chujemuje wypisujesz, więc gówno wydasz, a nie książkę.
Ktoś kto napisze, że to suchar - JEST
"cięta riposta" - JEST
<nie losumiem > - JEST
prowokacja - JEST
wtrącenie o cyckach - JEST
cpt obvious - JEST
dalsze bezsensowne komentarza - a jakże...
BRAWO! Streściliście cały internet w jednym temacie!
A dowcip dobry i chuj!
"cięta riposta" - JEST
<nie losumiem > - JEST
prowokacja - JEST
cpt obvious - JEST
A dowcip dobry i chuj!
dobra.... o co chodzi z tym dowcipem..
Cytat:
dobra.... o co chodzi z tym dowcipem..
PanKarp napisał/a:
chodzi o to, że przysłowie mówi "gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść". A w somalii nie ma co jeść i właśnie na tym polega ów suchar. I'M A FUCKING CAPTAIN OBVIOUS!
Desti napisał/a:
Ktoś kto napisze, że to suchar - JEST
"cięta riposta" - JEST
<nie losumiem > - JEST
prowokacja - JEST
cpt obvious - JEST
A dowcip dobry i chuj!
Ktoś, kto będzie się bawił w teoretyka od zachowań w sieci - JEST
Ktoś, komu spodoba się suchar - JEST
Pierdolicie głupoty bo mieszkacie w Somali i sie napiniacie ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów