Tak to się robi w Polsce !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
kerim85 napisał/a:
eee... powtarzam pytanie, co ona gada? O.o
Stwierdziła, że ma większego chuja od niego.
strasznie nie wyrażnie mówi ale już skumałem, mówi "ale masz wielkiego kutasa"
Anonymous~ napisał/a:
Stwierdziła, że ma większego chuja od niego.
Problemy z używaniem opcji quote?
"Ale masz wielkiego chuja". Zagadka rozwiązana.
Cytat:
Problemy z używaniem opcji quote?
że co
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Anonymous~ napisał/a:
że co
Że: kerim85 napisał/a:
eee... powtarzam pytanie, co ona gada? O.o
Gdzie tak napisałem?
sk. napisał/a:
A co geje chcecie popatrzeć na czyjegoś kutasa? bo laska średnich lotów
no ta w porownaniu do typiarek od marka dorcela to chujowa wrecz. ale niektorzy lubia polskie naturalne chetne szmaty, a polskich produkcji za duzo nie ma. trzeba wspierac rodzime produkcje;P
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
kerim85 napisał/a:
Gdzie tak napisałem?
jakieś błędy podczas cytowania selektywnego
Wklepcie slutload.com i wyszukajcie filmu "Andrzej podrywaczki" Duzo wiecej akcji i niesamowite dialogi. No i oczywiscie wystepuje tam duma meskiej czesci spoleczenstwa. Goraco polecam na odstresowanie. : ) Niestety film jest dlugi, a pewne problemy uniemozliwily pobranie go.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów