Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja pierdole... co za banda wytresowanych idiotow wladza kaze nosic maseczki a sami tego nie robia - idioci zakladaja. Ukraincy przylatuja na truskawki - kwarantanny brak a polacy siedza w mieszkaniach 2 tyg. Maseczek NIE trzeba nosic wedle prawa a idioci sami dzwonia na policje bo ktos nie nosi. Jak wladza nakaze zrec wlasne gowno i pic szczochy - dla wlasnego dobra, a sami beda wpierdalac osmiorniczki - "porzadni obywatele" beda wpierdalac kupy zal mi was tresowane pieski.
Brawo dla tej kobiety. Najlepszy przyklad, ze maseczek nosic nie trzeba - ilu tam bylo policjantow? ona byla sama. Dostala mandat? - nie, a wy posrani dalej biegacie, chodzicie i jezdzicie w kagancach
Co za tępa kurwa
Buraku, sram na władzę i PiS, ale odebrałem wykształcenie medyczne, i za pierdolenie o tym, że SARS to ściema i nie istnieje, oraz o tym, że maseczki chuja dają, powinno się popełnić Ci samobójstwo, głupi kurwa tuk bez minimum podstawowej wiedzy.
Co za tępa kurwa
Buraku, sram na władzę i PiS, ale odebrałem wykształcenie medyczne, i za pierdolenie o tym, że SARS to ściema i nie istnieje, oraz o tym, że maseczki chuja dają, powinno się popełnić Ci samobójstwo, głupi kurwa tuk bez minimum podstawowej wiedzy.
Nie ma sensu się denerwować. Jest tu wiele osób bez jakiegokolwiek wykształcenia ( już nie mówiąc o wyższym) lub po prostu głupich. Ich tok rozumowania jest ograniczony tak jak oni. Taki brud odbiera noszenie maseczek za ograniczenie wolności nie rozumiejąc w ogóle powagi sytuacji. Gdyby tych zjebów zostawić z ich teoriami i wiedzą to by to wszystko się załamało a po wodę biegali by do rzeki.
Może, ale przynajmniej jej instynkt podpowiedział którą opcje wybrać- niedojebanca co nie widzi jaka to sciema czy racjonalnych przesłanek. Tak czy owak- punkt dla kobiety.
w tym właśnie problem, i jedna i druga strona powtarza bez zrozumienia...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów