no dobra, kłamałem
no dobra, kłamałem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak wiec moj plan redukcji kryminalnego skurwysynstwa ze stadionow:
1. 90 sekund na opuszczenie sektora przez osoby ktore chca zyc - niedostosowanie sie do komunikatu skutkuje seria. Oczywiscie z broni automatycznej do kazdego kto pozostal na sektorze.
2. Wieze jak w wiezieniach stanowych
3. Monitoring jak skurwysyn
4. ZAKAZ WCHODZENIA W BLUZACH/KURTKACH Z KAPTUREM.
5. Fotokomorka napierdalajaca zdjecia kazdemu kto przejdzie przez brame.
6. Bramki jak na lotniskach.
7. Wbiegniecie na murawe = strzal + pokrycie renowacji trawnika z kieszeni najblizszej rodziny.
" A co jakby bla bla bla" - chuj mnie to obchodzi co Ci nie pasuje i do czego masz pretensje. Nasz rzad wprowadza same dziurawe ustawy wiec jak sie znajdzie jakis problem z funkcjonowaniem systemu to sie go rozwiaze do najblizszej kolejki.
Race i inne bajery majace wspomoc doping bylyby dopuszczalne, ale kazda osoba musialaby byc "spisana" z czym wchodzi i w jakich ilosciach.
Piwo na stadionach? Czemu nie... obejdzie sie pierwszy sezon bez rozlewu krwi to czemu by nie nagrodzic LUDZI.
A najlepsze na koniec - rejestrowanie audio/video kazdego uzycia broni ze skutkiem smiertelnym. Do nagrania ma byc opis sytuacji i dane do wiadomosci publicznej. TV + internet. Nagranie wygladaloby mniej wiecej jak filmy ze szkolen BHP w gornictwie. Tylko ze nie bylaby to animacja a filmik z prawdziwego zdarzenia.
Koniec.
5.
Jakie to ma znaczenie? Po prostu nie lubię byd... kiboli.
Myślałem, że wolisz ze sprzętem
No co wy kibole są spoko dzieciom pomagają i w ogóle w akcje charytatywne się mieszają, tylko żydomasoneriotuskoneria robi im złą opinię, a ten filmik to fotomontaż. To an pewno nie kibole tylko kierowcy taksówek.
Wiem ze to sarkazm ale... media pokazuja "kiboli" organizujacych akcje chartywatywne... wiec...
pokazcie mi ktoregos z nich organizujacego takie akcje.
Prawdziwy kibol zasloni twarz idac do studia... a zjebaniec typu " autobus " czy chuj wie jak mu bylo to tylko jebane posmiewisko kierujace osiedlowa grupa zebrzacych ( jakbym nazwal go kradnacym to bym sie osmieszyl ) pod sklepem/stadionem ( i tylko tyle ma zapewne wspolnego ze stadionem i naruszaniem tykalnosci cielesnej (szarpanie za rekaw celem zwrocenia na siebie uwagi)
A ja jestem za strzelaniem do bydla stadionowego. Nie chodze na mecze bo raz bylem na derbach slaska i podziekowalem. 3 razy dostalem ceglowka bedac w tramwaju. I jechalem z zabrza. Zasiadalem na trybunach ruchu. Nie mialem zadnego szalika. Fanatycy...inaczej... banda chorzowskich zjebow rzucala wszystkim w tramwaj. doslownie wszystkim.
Tak wiec moj plan redukcji kryminalnego skurwysynstwa ze stadionow:
1. 90 sekund na opuszczenie sektora przez osoby ktore chca zyc - niedostosowanie sie do komunikatu skutkuje seria. Oczywiscie z broni automatycznej do kazdego kto pozostal na sektorze.
2. Wieze jak w wiezieniach stanowych
3. Monitoring jak skurwysyn
4. ZAKAZ WCHODZENIA W BLUZACH/KURTKACH Z KAPTUREM.
5. Fotokomorka napierdalajaca zdjecia kazdemu kto przejdzie przez brame.
6. Bramki jak na lotniskach.
7. Wbiegniecie na murawe = strzal + pokrycie renowacji trawnika z kieszeni najblizszej rodziny.
" A co jakby bla bla bla" - chuj mnie to obchodzi co Ci nie pasuje i do czego masz pretensje. Nasz rzad wprowadza same dziurawe ustawy wiec jak sie znajdzie jakis problem z funkcjonowaniem systemu to sie go rozwiaze do najblizszej kolejki.
Race i inne bajery majace wspomoc doping bylyby dopuszczalne, ale kazda osoba musialaby byc "spisana" z czym wchodzi i w jakich ilosciach.
Piwo na stadionach? Czemu nie... obejdzie sie pierwszy sezon bez rozlewu krwi to czemu by nie nagrodzic LUDZI.
A najlepsze na koniec - rejestrowanie audio/video kazdego uzycia broni ze skutkiem smiertelnym. Do nagrania ma byc opis sytuacji i dane do wiadomosci publicznej. TV + internet. Nagranie wygladaloby mniej wiecej jak filmy ze szkolen BHP w gornictwie. Tylko ze nie bylaby to animacja a filmik z prawdziwego zdarzenia.
Koniec.
5.
A jakbyś raz poszedł do szkoły i dostał jedynkę to też przestałbyś chodzić ?
Ad 1. Myślę, że na sektorach by zostały sami rodzice z dziećmi( oczywiście ci normalni, a nie ci, zamiast których myślą mass media)
Ad 2. Świetnie Kibice mieliby doskonałą rzecz do kontynuowania swojej zabawy na stadionach Ktoś kumaty i myślący zrozumie o co mi chodzi (chodzi o wlepki)
Ad 3. Ohoho. Poważnie zabrzmiało, ale chcę Ci powiedzieć, że teraz na stadionach jest praktycznie każde miejsce monitorowane
Ad 4. Oczywiście zimą tylko w podkoszulku i krótkich spodenkach
Ad 5. Monitoring przy kasach i wejściach jest chyba na większości stadionów
Ad 6. Są na większości stadionów + trzepanie przez ochronę/Policję
Ad 7. Dla piłkarzy taka sama kara ? A no fakt, ktoś kto wbiegnie na murawę w płaskiej podeszwie zrobi większe szkody niż piłkarz w korkach
Aleś reformator
A jakbyś raz poszedł do szkoły i dostał jedynkę to też przestałbyś chodzić ?
Ad 1. Myślę, że na sektorach by zostały sami rodzice z dziećmi( oczywiście ci normalni, a nie ci, zamiast których myślą mass media)
Ad 2. Świetnie Kibice mieliby doskonałą rzecz do kontynuowania swojej zabawy na stadionach Ktoś kumaty i myślący zrozumie o co mi chodzi (chodzi o wlepki)
Ad 3. Ohoho. Poważnie zabrzmiało, ale chcę Ci powiedzieć, że teraz na stadionach jest praktycznie każde miejsce monitorowane
Ad 4. Oczywiście zimą tylko w podkoszulku i krótkich spodenkach
Ad 5. Monitoring przy kasach i wejściach jest chyba na większości stadionów
Ad 6. Są na większości stadionów + trzepanie przez ochronę/Policję
Ad 7. Dla piłkarzy taka sama kara ? A no fakt, ktoś kto wbiegnie na murawę w płaskiej podeszwie zrobi większe szkody niż piłkarz w korkach
Aleś reformator
No wiec - " na wiekszosci stadionow " ma byc na kazdym.
Twoj 7 punkt - po prostu jestes totalnym kretynem.
EDIT/ Strzel se kurwa w leb a Twoja starsza 15 letnia siostra niech dostanie po tobie pokoj. Oczywiscie stary pozniej nie bedzie machal pedzlem...
PS. Przepraszam ze Cie tak urazilem, nie wiedzialem ze "autobus" czyta te forum...
No wiec - " na wiekszosci stadionow " ma byc na kazdym.
Twoj 7 punkt - po prostu jestes totalnym kretynem.
EDIT/ Strzel se kurwa w leb a Twoja starsza 15 letnia siostra niech dostanie po tobie pokoj. Oczywiscie stary pozniej nie bedzie machal pedzlem...
PS. Przepraszam ze Cie tak urazilem, nie wiedzialem ze "autobus" czyta te forum...
No niestety muszę Cię zmartwić, ale kluby z okręgówki nie mają tyle pieniędzy żeby instalować monitoring na swoich stadionach No i już dyskusja poszła w cholerę, bo zamiast wygłaszać argumenty używasz inwektyw...
Edit - Co do punktu 7 to nie wiem o co Ci chodzi
Krew na murawie nie za bardzo pasuje...
Sądzisz, że kibice dłubią w nosie i później im krew leci ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów