Kulturalny Żul(?)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech palant który nazywa takiego człowieka żulem, puknie się w łeb.
azsxdc05 napisał/a:
jak większość tego typu ludzi, tylko kto by chciał z "takim gadać żeby się o tym przekonać...widac , ze swoje przezyl i nie jest to jakis zul poprostu niema kasy
po tylu piwach (995 teraz) myślałem, że faktycznie niewiadomo co to za filmik, ale słabe to jest. słabe i nic odkrywczego. a może mi się tak wydaje bo dużo razy gadałem a czasem i piłem z takimi ludźmi, więc dla mnie bez szału. ogólnie dziadzia wydaje się w porządku, jak większość, ale czym tu się podniecać tak?
Tiaaa kurwa. Dopiero znalazłem ten filmik i czuje sie w obowiązku sprostować, ten gość to genialny kłamca, spotkałem go kilka razy w gdanskim skm i zawsze słyszałem tę samą gadkę: Jestem ze śląska okradli mnie, pobili, niemam za co wrocic do domu , każdy ślązak by wam pomógł itd. Jak go spotkacie to buła w ryj albo chociaż mówić ludziom, że kłamie huj jebany, a dałem mu 2 zł za pierwszym razem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów