nowynick
Czego człowieku wymagasz od prawicowych durniów, dla których świat jest czarny albo biały. Nie mają pojęcia o tym,że Żydzi są podzieleni i jest cała masa Żydów krytykujących tych żyjących z holokaustu. Jest też cała masa tych, którzy nie popierają wojny z Palestyną. Polecam film Żyda o Żydach "Zniesławienie, czyli prawda o tzw. "antysemityzmie". Jest w całości dostępny na yt.
co Wy k🤬a macie na serio do tych żydów?
Ja bym podzielił na 3 kategorie:
1. zazdrość, bo żyd zwykle ma piniążek, a polscy tubylcy zwykle nie.
2. odrzucanie cech potocznie uważanych za żydowskie (np. dusigroszowatość) - wiąże się po części z 1. bo większość prymitywów uważa, że żyd oszukuje i kradnie - a żyd zwykle po prostu ciężko pracuje
3. strach przed syjonizmem
O ile uważam 1. za żałosne - a 2. za niekoniecznie trafne, o tyle 3. to faktycznie zagrożenie.
Czego się głośno nie mówi, ale żydzi faktycznie mogą być dla nas zagrożeniem, z racji wpływów na politykę USA. Jeżeliby udało im się wykorzystać niestabilność polityczną na świecie do wymuszenia na Polsce zwrotu mienia po bezpotomnie zabitych żydach (w każdym wymiarze bezprawne żądanie - warto zauważyć), to żydzi w Polsce staliby się odpowiednikiem szlachty.
„Żydowskim talentem jest życie z ludzi, nie z ziemi, ani z produkcji, ale z ludzi. Niech inni uprawiają ziemię, żyd, jeśli będzie w stanie, będzie ciągnął zyski z rolnika. Niech inni zajmują się handlem i przemysłem; żyd będzie eksploatował owoce ich pracy. To jego szczególny talent. Jeśli użyjemy tu słowa „pasożytniczy” do opisania go, to będzie to trafne określenie.”
„Żydowska nacja jest jedyną która posiada sekrety pozostałych… niema na świecie rządu tak im poddanego jak w Ameryce. Brytyjczycy zrobili to … Niemcy zrobili to, wtedy gdy w rzeczywistości zrobił to międzynarodowy żyd.”
„Amerykanie są (znani jako) wstrętni, chciwi, okrutni ludzie. Dlaczego? Ponieważ żydowska władza-pieniądz jest tutaj skoncentrowana.”
2 - Proponuję się zapoznać z terminem "żydowska lichwa"
co Wy k🤬a macie na serio do tych żydów?
Warto tutaj zauważyć, że to, o co się dopominają należało, uwaga uwaga, do obywateli Polski.
Dobrze się bawiłeś na bar micwie?
![]()
Co my Polacy mamy do żydów?
Ja osobiście nic, ale poczytaj sobie co mają prawdziwi żydzi do chazarów osiedlonych na terenach Palestyny:
ewidentnyoszust.blogspot.com/2013/07/gigantyczny-protest-amerykanskich...
Obrazek
I nie oceniaj Polaków po tym co usłyszysz TVn.
Swoją drogą warto by było zrobić tu artykuł na ten temat.
Jak ktoś ma czas to proponuje wysłuchać prof. Jerzego Nowaka o stosunkach Polsko-żydowskich:
To co tu opowiada to jawny "antysemityzm" i "oszczerstwa"![]()
Tylko jakoś żadna gmina żydowska go nie pozwała za chociażby zniesławienie.
Nie zależy mi na piwach, ale jak ktoś może to zróbcie ciekawy artykuł na ten temat i niech się to dostanie na główną, bo boli mnie ciągłe szkalowanie Polaków.
I módlcie się wszyscy, żeby ludziom wreszcie otworzyły się oczy.
Ja bym podzielił na 3 kategorie:
1. zazdrość, bo żyd zwykle ma piniążek, a polscy tubylcy zwykle nie.
2. odrzucanie cech potocznie uważanych za żydowskie (np. dusigroszowatość) - wiąże się po części z 1. bo większość prymitywów uważa, że żyd oszukuje i kradnie - a żyd zwykle po prostu ciężko pracuje
3. strach przed syjonizmem
O ile uważam 1. za żałosne - a 2. za niekoniecznie trafne, o tyle 3. to faktycznie zagrożenie.
Czego się głośno nie mówi, ale żydzi faktycznie mogą być dla nas zagrożeniem, z racji wpływów na politykę USA. Jeżeliby udało im się wykorzystać niestabilność polityczną na świecie do wymuszenia na Polsce zwrotu mienia po bezpotomnie zabitych żydach (w każdym wymiarze bezprawne żądanie - warto zauważyć), to żydzi w Polsce staliby się odpowiednikiem szlachty.