📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Styl dymajacego szympansa.
niech ktoś mu powie że połówki też można kupić
Jakis taki pojebany troche. Ja bym 100 cegiel w 15 sec zrobil, zamiast dloni uzylbym mlotka. Nie po to tysiace lat rozwoju zeby cegly lapa napierdalac. Wiem wiem kung fu i inne chujnie. Gdzie bylo kung fu jak ich japonce w nankinie siekli? Teraz tacy zajebisci a byle wysepka i miliard kunk fu czajnikow cicho siedzial.
jakby były mniejsze odległości między cegłami też by zaoszczędził na czasie i skakaniu
ale po co?
to durny chuj zniszczył tyle cegieł, czasem szkoda słów na takich ludzi :/
@Dagnir
naucz się po Polsku pisać i jakoś poprawnie składać zdania, albo zamilcz ukraińcu
naucz się po Polsku pisać i jakoś poprawnie składać zdania, albo zamilcz ukraińcu
o kurwa moja stara
A jak ja walę jedną cegłę/kłodę 10 lat to to też się liczy jako rekord?
A majster z Wazzup na yt, ostatnio kostkę układał na podwórku i musiał docinać bidulek aż Mu się kątówka spierdoliła
kurwa jak to oglądałem to czułem taki prąd w ręce wiecie jak w cos jebniecie i tak aż kość czuć jak pulsuje,typ ma dłonie ze stali chyba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów