📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wszystko cacy, ale zawsze mi się wydawało, że piekło jest na dole...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Taak, ten w lewym górnym rogu to na pewno Piłsudski i to jaki wkurwiony
@mtl: To w 1920 mieli plecaki rakietowe? Bo przecie wyraźnie ktoś tam po niebie śmiga...
Jak to jest że ci mali są tam tak duzi a ci duzi tak mali lub ich wogóle niema
Niech mu jeszcze postawią pomnik w świebodzinie i beatyfikują szybciej niż papieża.
edit: kurwa, właśnie widzę, że nie byłem pierwszy z tą beatyfikacją. czas zacząć czytać komentarze.
edit: kurwa, właśnie widzę, że nie byłem pierwszy z tą beatyfikacją. czas zacząć czytać komentarze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów