📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
jjuice napisał/a:
Przynajmniej załatwił sprawę jak biały, miejsce może nienajlepsze ale nikt po nim nie wdepnie nikt po nim nie musi sprzątać . Czarnuch wysrał by sie w miejscu w ktorym akurat stał
Kiedyś załatwiałem sprawę w ten sposób. I po chwili usłyszałem za plecami chrumkniecie. Pani i pan policjanty. Dostałem mandat za zaśmiecanie i długopis gratis bo nie umyłem rąk
Jeszcze brakuje telefonu w ręce, i laska się nie kapnie, że kolega wygania krecika z norki.
I bardzo dobrze. Bo w miastach w Pl nie ma gdzie się załatwić. Kiedyś mnie przycisnęło w Krakowie w okolicach dworca. Miałem 2 zł w kieszeni to się ucieczylem bo tyle trzeba zapłacić. W przeciwnym razie musiałbym latać do bankomatu potem do sklepu albo wejść na chama, a ja chamem nie jestem
Biegnę w do przejścia podziemnego a to kible zamknięte. Kret już usypuje kopczyk.
Dobrze że galeria obok, to biegnę. Pierwsze piętro, bo najbliżej. Kible nieczynne! Prosimy o korzystanie z tych na piętrze.
Jaskółka już wylatuje z gniazda
Ledwo dobiegłem.
Miasto królów a tronu brak...
W konsytytucji powinno być prawo do darmowego srania zapisane.
Biegnę w do przejścia podziemnego a to kible zamknięte. Kret już usypuje kopczyk.
Dobrze że galeria obok, to biegnę. Pierwsze piętro, bo najbliżej. Kible nieczynne! Prosimy o korzystanie z tych na piętrze.
Jaskółka już wylatuje z gniazda
Ledwo dobiegłem.
Miasto królów a tronu brak...
W konsytytucji powinno być prawo do darmowego srania zapisane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów