Zapisałem się na kurs dla detektywów on-line. Wysłałem kasę i ślad po nich zaginął. Teraz nie wiem, czy mnie w chuja zrobili, czy to moja pierwsza sprawa ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smolensk kurwa napisał/a:
Tak, Twój, chrzestny.
Patrze, ze nowy makijaż na twarzy. Dzieki za autoprezentację. Polecę żonie.
nie wiem co odpisać , w sumie sam siebie już pogrążyłeś, kolega @up idealnie to podsumował. próbuj dalej !
smolensk kurwa napisał/a:
Polecę żonie.
Nie nabierzesz mnie, że taki skończony pacan i dno intelektualne ma żonę.
Czy jak moderator nie za bardzo potrafi skojarzyć, do czego odnosi się czyjaś wypowiedź, to od razu ją musi usuwać zarzucając jakimś zupełnie nie związanym z nią regulaminem? Czy fakt, że nie cytuję osoby, o której piszę, jest wystarczającym powodem, do usuwania mojej opinii? Żenada.
Nyuno, ciesz się, że skończyłeś bez ostrzeżenia. Zapoznaj się z: sadistic.pl/netykieta-sadisticpl-aneks-do-regulaminu-vt58628.htm
~P@N K@C
nie wiem, dlaczego miałbym się cieszyć, że zostałem niesprawiedliwie potraktowany, ale bez butowania? Zapoznałem się, nie znalazłem tam nic, do czego można by podpiąć mój poprzedni post. Jeżeli to Ty moderowałeś ten post, to przerzućmy się proszę na PW, opisz mi tam, co w moim poście było nie tak, to skorzystamy na tym obaj, a obecne wpisy usuń.
nie wiem, dlaczego miałbym się cieszyć, że zostałem niesprawiedliwie potraktowany, ale bez butowania? Zapoznałem się, nie znalazłem tam nic, do czego można by podpiąć mój poprzedni post. Jeżeli to Ty moderowałeś ten post, to przerzućmy się proszę na PW, opisz mi tam, co w moim poście było nie tak, to skorzystamy na tym obaj, a obecne wpisy usuń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów