Dziwnym zbiegiem okoliczności materiał nie na hardzie
Dziwnym zbiegiem okoliczności materiał nie na hardzie
Uwierz mi, nie da się tego przeoczyć. Poza tym to zwykłe skrzyżowanie z wyspą centralną jakich w całej Polsce jest mnóstwo. W dodatku bardzo przestronne i z dobrą widocznością. Żeby zrobić coś źle w takim miejscu trzeba być nie lada tumanem i jeździć tylko z górki do kościoła prostą drogą na wsi.
Ten sygnalizator jeden jedyny na dodatek w oddali to też taki że niech go chuj strzeli...
Obawiam się że nie jeden doświadczony, przyjezdny tam odjebał numer.
Przykładowo gdyby na środkowym pasie stał ciężarowy to nie widać go w ogóle.
Wcale kurwa nie widać:
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Ten sygnalizator jeden jedyny na dodatek w oddali to też taki że niech go chuj strzeli...
Obawiam się że nie jeden doświadczony, przyjezdny tam odjebał numer.
Przykładowo gdyby na środkowym pasie stał ciężarowy to nie widać go w ogóle.
i jak to wygląda w przeciwnym kierunku
Nieuwaga, nic więcej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów