18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
ajrekkk 2012-07-12, 0:36
myślałem, że na końcu zapaskudzi ścianę swoją krwią- zawiodłem się.
Zgłoś
KaziuBoss 2012-07-12, 1:20
Taki ruski Maciej Pol
Zgłoś
Mgla 2012-07-12, 2:40 1
Nie pierdolcie. Śpiewa dobrze!
Zgłoś
mutt182 2012-07-12, 3:24
dla mnie momentami to brzmi jak dexter z the offspring albo ja też za dużo ćpam ..

pozdrawiam wszystkie brzydkie dziewczyny i wszystkich gejów świata
Zgłoś
D4kai 2012-07-12, 11:11
Cobain nie miał talentu, fake.
Zgłoś
qwerty6 2012-07-12, 17:23 2
Nie ma co koleś jest zajebisty
Zgłoś
dzejosB 2012-07-12, 23:56 2
Jesteś zajebistym muzykiem, potem się żenisz, rodzi Ci się dziecko, następnie dostajesz kulę w łeb od kolesi nasłanych przez żonę, ta sama żona podrabia Twój list pożegnalny i wkręca każdemu jak bardzo wiele straciła. A wszyscy myślą, że przećpałeś i sam się uśmierciłeś. Nie warto być Kurtem Cobainem.

Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Zgłoś
kcm 2012-07-13, 20:19
a ci by dupa pękła haha

Jak Upadne To Wstane...A Wtedy Ty Masz Przejebane.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów