Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@upy
A jeździliście kiedyś na crosie?(po ulicy się nie liczy)
Zajebista zabawa.
mieszkam w okolicach Krzeszowic, te motokurwy upatrzyły sobie te strony...
jak bym mógł, odiebał bym to towarzystwo ołowiem
Gdzie w ludziach miłość do motoryzacji ? Czy naprawdę jest tak wielu ludzi którzy jedyne o czym myślą to jak by tu uprzykrzyć życie sąsiadowi ?
Ostatnio zatrzymałem się przy facecie który coś tam machał łapami, to grzecznie pytam co się stało, czy potrzebuje Pan pomocy ? Oczywiście jegomość zagotował się i zaczął rzucać bluzgami o dawcach, że stanowimy zagrożenie dla ludzi, dla dzieci itp. Gdy zapytałem się od kiedy dzieci bawią się na drodze to się jebaniutki prawie popluł, stwierdziłem, że jak narobił dzieci to niech je pilnuje, a nie płacze że ktoś mu jego bacory potrąci bo się samopas bawią na drodze i odjechałem.
Obecnie czekam na kamerke do moto bo im dłużej śmigam na moto tym coraz więcej dziwny akcji mnie spotyka i bardzo zabawnych dla mnie, bo druga strona często jest lekko wkurwiona
Motor nie ucierpiał szacun dla gościa.
Ta szacun dla spaślaka że przez swoją niezdarność stoczył się z urwiska i winą za wszystko obarcza swojego kolegę
Kurde przejechałbym się takim crossem po terenie. Prawda to że takiego crossa nie można zarejestrować i jeździć po drogach?
Crossa nie można zaarejestrować. Można za to enduro. Sam posiadam 2sztuki KTM EXC z dokumentami
Dlaczego w ludziach jest tyle nienawiści do motocykli ? Sam posiadam dwa sprzęty, na wiosnę dojdzie kolejny tym razem crosik dzięki czemu będę mógł śmigać na moto cały rok Mi to daje sporo frajdy i oderwania się od rzeczywistości dnia codziennego . Można zajebiście spędzić czas w miłym towarzystwie, zyskuje się wspomnienia których nie można kupić.
Gdzie w ludziach miłość do motoryzacji ? Czy naprawdę jest tak wielu ludzi którzy jedyne o czym myślą to jak by tu uprzykrzyć życie sąsiadowi ?
Ostatnio zatrzymałem się przy facecie który coś tam machał łapami, to grzecznie pytam co się stało, czy potrzebuje Pan pomocy ? Oczywiście jegomość zagotował się i zaczął rzucać bluzgami o dawcach, że stanowimy zagrożenie dla ludzi, dla dzieci itp. Gdy zapytałem się od kiedy dzieci bawią się na drodze to się jebaniutki prawie popluł, stwierdziłem, że jak narobił dzieci to niech je pilnuje, a nie płacze że ktoś mu jego bacory potrąci bo się samopas bawią na drodze i odjechałem.
Obecnie czekam na kamerke do moto bo im dłużej śmigam na moto tym coraz więcej dziwny akcji mnie spotyka i bardzo zabawnych dla mnie, bo druga strona często jest lekko wkurwiona
Bo te parówy po prostu chciałyby ale nie umieją ani nie mają jaj żeby latać na sprzęcie o enduro czy crossach nie wspominając to ich chuj strzela ....
Życie
Dlaczego w ludziach jest tyle nienawiści do motocykli ? Sam posiadam dwa sprzęty, na wiosnę dojdzie kolejny tym razem crosik dzięki czemu będę mógł śmigać na moto cały rok Mi to daje sporo frajdy i oderwania się od rzeczywistości dnia codziennego . Można zajebiście spędzić czas w miłym towarzystwie, zyskuje się wspomnienia których nie można kupić.
Bo wielu z was to kurwa debile bez wyobraźni. Rozpierdalacie lasy i przyrodę jeździcie bez tłumików i wkurwiacie ludzi tym pierdzeniem którzy chcą odpocząć np na łonie natury.
I zanim zaczniesz mi tu pierdolić że nie macie gdzie jeździć.
Macie macie zawsze gdzieś okolicy jest jakaś żwirownia czy cokolwiek gdzie jazda nikogo by nie wkurwiała. Jednak większość z was wybiera jednak nakurwianiem po lasach stawach i wszędzie tam gdzie zwykły człowiek chciałby się wyciszyć, ale się kurwa nie da bo seba z matim musisz się wyszaleć.
Pozdrawiam tych normalnych bo jakiś tam procent istnieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów