Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie śpię od dwóch dni, wziąłem urlop bo to coś ze zdrowiem. Mój mózg pracuje jak pijany, a tu takie coś?!

Musiała wykształcić inną cipę, bo pierwotna dawno zarosła.

Dolandinho napisał/a:
Człowieku, czego Ty szukałeś w Internetach? :|
Zapewne w wyszukiwarce widniały słowa big fat bbw dildo elephant whale dildo superfat.
A na biurku paczka chusteczek i żel

Po skończonym ubijaniu schabowego koleżka postanowił się podzielić materiałem.

hahahah no i c🤬j to jest to co tu powinno być poj🤬y filmik

Ja się dziwię tej chudej, że ona taka poważna. CI ludzie powinni dostawać "Oskary za Niezdychanieześmiechu" na planie tego typu wypalaczy oczu.
kondzio63221 napisał/a:
Ale na serio, czego Ty, ku*wa szukałeś?
![]()
Przepisu na karpia po zydowsku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie