Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Kriski 2023-11-23, 15:44 1
riddick1773 napisał/a:

czlowieku nie masz pijęcia a piszesz takie coś, zastanow sie 2 razy chyba masz 12 lat iks de zabrakło

Co tam buczysz do mnie?
Zgłoś
Aonoyoru 2023-11-23, 16:13
No i proszę. Fajny przykład gatunek porządnego obywatela. Nawet filmik na siebie nakręciła.
Zgłoś
DEADmanPL 2023-11-23, 16:13 24
Gadają o komorniku, że to jego Pani prawnik wyższej szkoły patologi społecznej gazem potraktowała, więc dobrze, że dostała nauczkę.

Siedzi pewnie piździsko leniwe i pasożytuje na społeczeństwie, a jak przychodzi czas ponieść konsekwencje to wielka pokrzwodzona. Człowiek wolny ma prawa to fakt, ale i obowiązki, o czym głupia suka może wreszcie sie dowie.
Zgłoś
juderaus 2023-11-23, 16:41
Czy piowska czy peowska, to jeden chuj. Ten kraj to i tak malowany trup.
Zgłoś
korax napisał/a:

Dokładnie. Nakaz rewizji? W uzasadnionym przypadku Policja ma prawo wejść bez nakazu rewizji. Wystarczy, że w ciągu do 7 dni po fakcie powiadomi o tym Prokuraturę. Ludzie mają banie zryte amerykańskimi filmami i myślą, że w życiu to tak samo wygląda. To samo dotyczy postępowań sądowych - że niby w czasie przesłuchania adwokat, po pytaniu Sądu czy Prokuratora do oskarżonego macha rękami i krzyczy "obdżekszn! obdżekszn!" Nawet w USA to tak nie wygląda, jak na hollywoodzkich produkcjach.

O czym ty pierdolisz? Nie ma w polskim prawie takiego czegoś jak nakaz rewizji. tzn jest ale tylko w pojebanych serialach o policji
Zgłoś
elim 2023-11-23, 18:57
Pani chyba myślała że u nas jest jak w amerykańskich filmach i może sobie tak fikać i straszyć policjantów użyciem wobec nich przemocy, no nie może, o czym się przekonała na własnej skórze.
Zgłoś
Antoni79 2023-11-23, 19:07 2
korax napisał/a:

Dokładnie. Nakaz rewizji? W uzasadnionym przypadku Policja ma prawo wejść bez nakazu rewizji. Wystarczy, że w ciągu do 7 dni po fakcie powiadomi o tym Prokuraturę. Ludzie mają banie zryte amerykańskimi filmami i myślą, że w życiu to tak samo wygląda. To samo dotyczy postępowań sądowych - że niby w czasie przesłuchania adwokat, po pytaniu Sądu czy Prokuratora do oskarżonego macha rękami i krzyczy "obdżekszn! obdżekszn!" Nawet w USA to tak nie wygląda, jak na hollywoodzkich produkcjach.

Jak masz kasę, wpływy to Cię nie tkną. Będą grzecznie pytać, informować.

Kriski napisał/a:

Znając życie to przyszła pisowska opresyjna władza do lempartowej wielbicielki.

Ja myślę że to ponad 60- letni łobrońca krzyża i życia poczętego traci kontrolę nad emocjami i czynami.
Zgłoś
Ramiell 2023-11-23, 19:54
Ja się wywinąłem, ale kurwy nie potrafią przegrywać, i później rzucili się we czterech na mnie, i już nie dałem rady.
Zgłoś
mazga50 2023-11-23, 20:41 2
Pies najlepszy, szczeka tak trochę bez przekonania.
Zgłoś
majeńka 2023-11-23, 21:15 4
Prawo mamy jeszcze z czasów Sajuza, tak więc obywatel nie ma żadny praw.
Zgłoś
Machol 2023-11-24, 0:25 3
majeńka napisał/a:

Prawo mamy jeszcze z czasów Sajuza, tak więc obywatel nie ma żadny praw.

Tak, najlepiej żeby miał prawo nie spłacać długów, bo jak ktoś się upomni to "moja prywatna posesja". Pierdololo.
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-11-24, 0:35
Zatrzymali przestępcę - też źle
Zgłoś
700_LTA 2023-11-24, 10:03 1
Każda lemparcico-podobna powinna tak kończyć facjatą w glebie.
Zgłoś
fabiothethird 2023-11-24, 10:10 1
Warto zwrócić uwagę na spokój pani policjantki: "Pani Karolino, jest pani zatrzymana" i jeb gleba. I trzeba przyznać, że mamy tu rzadki przykład kobiety nadającej się do policji.
Zgłoś
wprdl 2023-11-24, 10:30
lukas_21221 napisał/a:

I tak za długo się pierdolili z tym kurwiszczem

To jak ci się tak podobają te śmieci to konia im zwał. Debilu skończony chwalący bandytów w mundurach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem