czlowieku nie masz pijęcia a piszesz takie coś, zastanow sie 2 razy chyba masz 12 lat iks de zabrakło
Co tam buczysz do mnie?
Siedzi pewnie piździsko leniwe i pasożytuje na społeczeństwie, a jak przychodzi czas ponieść konsekwencje to wielka pokrzwodzona. Człowiek wolny ma prawa to fakt, ale i obowiązki, o czym głupia suka może wreszcie sie dowie.
Dokładnie. Nakaz rewizji? W uzasadnionym przypadku Policja ma prawo wejść bez nakazu rewizji. Wystarczy, że w ciągu do 7 dni po fakcie powiadomi o tym Prokuraturę. Ludzie mają banie zryte amerykańskimi filmami i myślą, że w życiu to tak samo wygląda. To samo dotyczy postępowań sądowych - że niby w czasie przesłuchania adwokat, po pytaniu Sądu czy Prokuratora do oskarżonego macha rękami i krzyczy "obdżekszn! obdżekszn!" Nawet w USA to tak nie wygląda, jak na hollywoodzkich produkcjach.
O czym ty pierdolisz? Nie ma w polskim prawie takiego czegoś jak nakaz rewizji. tzn jest ale tylko w pojebanych serialach o policji
Dokładnie. Nakaz rewizji? W uzasadnionym przypadku Policja ma prawo wejść bez nakazu rewizji. Wystarczy, że w ciągu do 7 dni po fakcie powiadomi o tym Prokuraturę. Ludzie mają banie zryte amerykańskimi filmami i myślą, że w życiu to tak samo wygląda. To samo dotyczy postępowań sądowych - że niby w czasie przesłuchania adwokat, po pytaniu Sądu czy Prokuratora do oskarżonego macha rękami i krzyczy "obdżekszn! obdżekszn!" Nawet w USA to tak nie wygląda, jak na hollywoodzkich produkcjach.
Jak masz kasę, wpływy to Cię nie tkną. Będą grzecznie pytać, informować.
Znając życie to przyszła pisowska opresyjna władza do lempartowej wielbicielki.
Ja myślę że to ponad 60- letni łobrońca krzyża i życia poczętego traci kontrolę nad emocjami i czynami.
Prawo mamy jeszcze z czasów Sajuza, tak więc obywatel nie ma żadny praw.
Tak, najlepiej żeby miał prawo nie spłacać długów, bo jak ktoś się upomni to "moja prywatna posesja". Pierdololo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów