18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
j................7 2011-06-16, 4:37 1
takie tunele w Polsce juz za 20 lat ;]
Zgłoś
SkoQ 2011-06-16, 9:40 1
dziczek91 napisał/a:

Panie "mildyner", jeśli chciałeś się popisać "wiedzą" to Ci nie wyszło. Śmieszny też nie byłeś z tym pobieraniem różnorakiej treści filmów. Takich sytuacji jak ta zazwyczaj się NIE SPODZIEWAMY, więc niejednokrotnie zaskoczeni takim a nie innym zdarzeniem postępujemy GŁUPIO, po prostu kierując się odruchem, nie zawsze prawidłowym, pomimo tego, że mając trzeźwy umysł i na spokojnie myśląc o takim zajściu mówimy sobie, że postąpilibyśmy kompletnie inaczej. Może jego reakcja nie była iście rajdowa i nie zrobił uniku jak w filmie sensacyjnym ale wydaje mi się, że jadąc tunelem jego pole manewru nie było zbyt obszerne...

Nienawidzę jak jakiś idiota próbuje popisać się wiedzą, ale jeszcze bardziej wkurwia mnie jak jakiś debil nie rozumie ironii
Zgłoś
fletcher 2011-06-16, 11:58 1
Stare powiedzenie mówi,że najbezpieczniej jest za kierowcą,jak myślicie dlaczego? Odruch był jak najbardziej prawidłowy. Każdy kierowca w pierwszym odruchu robi wszystko,żeby oddalić niebezpieczeństwo,jak najdalej od siebie. Dlatego gościu skręcił w lewo,ponieważ w tym momencie nadjeżdżający samochód uderzyłby go w prawy bok,no ale niestety trwało to zbyt szybko i wyszła czołówka. Od razu zaznaczam,że nie chcę się popisywać wiedzą,ot takie sobie przemyślenie 40 latka
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-06-16, 12:05
wasek napisał/a:

Ewidentnie przejeżdżał tunelem z Francji do Anglii.

Tunel pod kanałem La Manche jest tylko kolejowy (+ tunel ratowniczy). Samochody przewożone są w specjalnych wagonach przez pociągi właśnie.
Zgłoś
r................0 2011-06-16, 12:05
polak se wziął samochód do anglii, bo te samoloty to spadają a wy afere robicie
Zgłoś
nanab 2011-06-16, 13:48
Gość by sobie bez problemu kulturalnie wrócił na pas, gdyby nie ten z kamerą, który specjalnie zjechał na lewy pas i zajechał mu drogę.
Zgłoś
ZeD 2011-06-16, 14:35
Tunel niedaleko Grimstad w Norwegii.
Zgłoś
faba 2011-06-16, 15:23 1
długo mi zajęło szukanie mojej kamerki do samochodu, większość to jakieś szmiry jak z odpustu, wreszcie znalazłem i leży już pół roku w kartoniku- no kurwa boje się, bo samochód mam fajny!

Wiem że chuj was to obchodzi,

i dla osoby która jednak napisze że "chuj ją (was)to obchodzi" : wąchaj mi giry!
Zgłoś
baza1000 2011-06-16, 20:11
Mój brat miał kiedyś taki przypadek, że facet jechał po jego pasie i się zderzyli. Facet na pytanie czemu jechał po złym pasie odpowiedział, że na jego pasie dziury były i nie chciał sobie rozjebać zawieszenia czy chuj go wie czego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem