Fragment z życia większości sadystów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Fragment z życia większości sadystów
Zeszyt mojego kumpla?
przydałby się zaczarowany ołówek do rysowania karnych kutasów
@up prędzej was...ja kutachów nie rysowałem
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Też nie rysowałem, ale powiedz czy przez 32 lata twojego życia nikt nie narysował tobie kutasa w zeszycie, sprawozdaniu? Nie namalował w pobliżu miejsca zamieszkania graffiti kutasa? Nie narysował na brudnym samochodzie palcem kutasa? Czy tego chcemy czy nie zobrazowane kutasy są w życiu każdego z nas. Dla mnie to jest groteskowe, zdecydowanie uważam ze kutas styknie w spodniach każdego przedstawiciela płci męskiej, no ale nie wszyscy mają moje podejście.
No fakt, rzeczywiście chujowy... w każdym tego słowa znaczeniu.
@kasztan_85
Ty ciulu dożynkowy. Nie pisze sie "było" do żeczy dodanej w komentach, tylko odnośnie tego co jest w założonym temacie. Chuj, niechce mi sie tłumaczyć, karnego kutacha mu w dupę za to.
Ty ciulu dożynkowy. Nie pisze sie "było" do żeczy dodanej w komentach, tylko odnośnie tego co jest w założonym temacie. Chuj, niechce mi sie tłumaczyć, karnego kutacha mu w dupę za to.
Lares86 napisał/a:
żeczy
kasztan_85 napisał/a:
było
sadistic.pl/kutasiany-swiat-vt63681.htm?highlight=supersamiec
Popatrz na godzinę dodania gifa w w/w temacie - ten temat został założony wcześniej
Lares86 napisał/a:
Jeżeli dany materiał (film,zdjęcie,kawał) znajduje się w formie komentarza a powstanie nowy temat z tą samą wrzutą to traktowe jest jako dubel.
Temat SCALONO
~angel - faktycznie nie zobaczyłem godziny dodania więc sorry za pomyłkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów