18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kwestia pewnego odszkodowania
nowynick • 2014-07-24, 11:00
Polska ma wypłacić dwóm ciapakom odszkodowanie:

"Polska naruszyła zakaz tortur i nieludzkiego traktowania ws. więzień CIA - jednomyślnie uznał Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu. Polska ma zapłacić 100 tys. euro al-Nashiriemu i 130 tys. euro Abu Zubajdzie, którzy twierdzą, że byli przetrzymywani w więzieniu CIA na terenie naszego kraju."

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16370639,_Licze__ze_Trybunal_...

Chciałbym, więc tu Was zapytać, czy poczuwacie się do jakiejkolwiek odpowiedzialności za umożliwienie CIA przetrzymywanie i torturowanie jakiś nieznanych nikomu w Polsce bojówkarzy z Iraku?

Pan Kwaśniewski naraził nasz kraj na odwet terrorystów, złamał szereg zasad międzynarodowych konwencji. Nie pytał o zdanie podatników, którzy teraz zostaną obciążeni kosztami jego postępowania. Czy nie powinien on poczuć pełnej odpowiedzialności za swoją bezmyślność i zasądzoną kwotę wypłacić ww. arabom z własnej kieszeni?
Zgłoś
p................a 2014-07-24, 17:09 4
WinterWolf napisał/a:

Jestem jak najbardziej za tym żeby odszkodowanie zapłacił jebany rząd.

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale pieniądze na odszkodowania pójdą ze skarbu państwa - z podatków które płacisz ty i ja i inni Polacy, czyli z naszych pieniędzy...
Zgłoś
m................i 2014-07-24, 17:41 3
15 mln wzieli kolesie, a odszkodowanie płacimy my!
Zgłoś
D................7 2014-07-24, 17:42
Yyy ale to odszkodowanie jest niższe niż odstaliśmy kasiory za te więzienia więc jesteśmy na plus.
Zgłoś
KarolFR 2014-07-24, 17:44 1
Jebać arabów
Zgłoś
Neeelix 2014-07-24, 18:54
Jeżeli wynajmę jakiejś rodzinie mieszkanie i mąż będzie napierdalał żonę, to też będę musiał tej kobiecie wypłacić odszkodowanie, za to że umożliwiłem to jej mężowi ???
Zgłoś
asiaipiotr77 2014-07-24, 20:15
niech USA i CIA im teraz zapłaci a nie z naszych kieszeni ! ! !
Zgłoś
M................s 2014-07-24, 20:16
a ja pamietam jak wszystkie lemingo cisnely beke z leppera kiedy mowil o tych talibach w polsce...

a teraz co? Andrzeja odwiedzil samobójca, a to co mówił jest prawdą ciekawe co na to prześwmiewcy.
Zgłoś
pemb 2014-07-24, 21:12
Teraz tylko czekać aż u nas się zaczną wysadzać.
Zgłoś
Loaloa 2014-07-24, 22:24
I bardzo dobrze. Tylko, że te odszkodowania powinni wypłacać Miller i jego kumple, bo to oni wpuścili na polskie ziemie sadystów z CIA. Ponadto należy tych typów (Millera i towarzystwo) postawić przed Trybunałem Stanu. Nie, żebym jakoś specjalnie lubił islamskich terrorystów, ale do chuja co Rzeczospolita Polska miała im do zarzucenia? I dlaczego Amerykanie nie zdecydowali się "przesłuchiwać" ich na swoim terytorium? (to pytanie do tej kumatej mniejszości użytkowników sadistica).
Zgłoś
issenpl 2014-07-24, 22:50
Chciał bym i mógłbym napisać wiele - o tym co przed chwilą przeczytałem. Postanowiłem jednak skrócić tekst tak, aby przekaz był ten sam:
"JA JEBIE! KURWA!!!"
Zgłoś
Acho 2014-07-24, 22:58
No kurwa, musieli podstawić jakiś dwóch ciapaków, żeby dalej twierdzić, że to były więzienia.
Zgłoś
moczymorda85 2014-07-24, 23:19
Ja się pytam KTO?! kurwa torturował ich... Polacy czy amerykanie. My daliśmy im tylko budynek, a co w środku robili to ich sprawa. Więc ciapackie gówna niech wypierdalają do hameryki po te swoje odszkodowanie i się odpierdolą od naszych podatków.
Zgłoś
blachus 2014-07-24, 23:25
Michalluss napisał/a:

a ja pamietam jak wszystkie lemingo cisnely beke z leppera kiedy mowil o tych talibach w polsce...

Wszystko fajnie tyle, że historie Leppera o talibach nie miały żadnego związku z więzieniami CIA.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów