Hip-Hop, rap i takie te rzeczy.
Hip-Hop, rap i takie te rzeczy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ogonix: PSEUDO mądrości Eldoki? No c'mon. Eldoka nie jest głupi i potrafi pisać strasznie dobre teksty (oczywiście nie wszystkie, ale dużo). Nie wszystkie od razu zrozumiesz, niektóre dopiero jak znajdziesz sie w podobnej sytuacji i będziesz mógł się utożsamić
junes, kidd, laik, jimson czy mes wciagaja uszatego nosem.
nie mowie, ze eldoka jest debilem czy cos, ale stary. smieje sie z takich ludzi, ktorzy sluchaja eldo i uwazaja sie za "hiphopowych medrcow", bo MADRE I GLEBOKIE TEKSTY. serio ?
Natalka wygląda jak moja pierwsza <3
Lecę szukać po fejsbuczku.
Znam je, chcesz profil?
Po prostu nie wierzę, albo czegoś nie rozumiem! Wszyscy jak jeden mąż psioczą na tych kolesi (nie wspominając o tych, którzy muszą pocisnąć, "bo gimby"). Zdaje się jednak, że całym dowcipem w tym filmiku jest pani przeprowadzająca ten głęboki wywiad. Ja się pytam kto qrwa pozwolił jej zadawać pytania? Takie przemyślane i pozwalające zagłębić się w odpowiedź, składające się z dwóch słów+yyyyyy!!! Pifko dla tych kolesi, że nie posrali się przed kamerą jak zapewne zrobiło by większość z was, internetowe cwaniaki.
Zastanawia mnie tylko czy jesteś tym wysokim, czy tym niższym?
PS. Co to kurwa znaczy "qrwa" albo "pifko"?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów