Trzeba być umysłowo lekko do tylu
Po1 te. Klub nie wie ze istniejesz, a ty tracisz zdrowie jak kretyn
Pozdrawiam
Motor Lublin Hooligans
Auuu
Taki z was hooligans jak z koziej dupy trąbka Zostaliście pogonieni pod własnym stadionem przez Widzew. Do tej pory jak odpalam filmiki na YT to mam beke w opór z tej "hooliganki" z Lublina
Taki z was hooligans jak z koziej dupy trąbka Zostaliście pogonieni pod własnym stadionem przez Widzew. Do tej pory jak odpalam filmiki na YT to mam beke w opór z tej "hooliganki" z Lublina[/
Będziesz się tasowal tym filmikiem nastepne 10 lat ?
To jak sobie tak smieszkujemy to opowiedz jak twój Widzew sral w gacie na trasie i nawet nie wyszedł się bić z autokarów hahaha
No i warto przypomnieć jak pewien kibic Widzewa został wyrypany w srake przez kibiców cska Moskwa w Madrycie przy okazji meczu w pucharach !
Pisały o tym nawet madryckie gazety .
Nie będę wyliczał waszych wpierdolow z ostatnich lat bo nie przedawnione jeszcze .
Raz na wozie raz pod wozem
Słyszałeś o tym przysłowiu ?
qwerq221 napisał/a:j***na patola wybijać to k***a tałatajstwo w pień[/
W czym masz problem
Idź pod stadion i jedziesz z nimi
"Jesteś zwykłą dziwką bez... cipy "
Niezwykłe dziwki już je mają?
Powiedziała bez kitu, a nie bez cipy
...psyhic88 napisał/a:Taki z was hooligans jak z koziej dupy trąbka Zostaliście pogonieni pod własnym stadionem przez Widzew. Do tej pory jak odpalam filmiki na YT to mam beke w opór z tej "hooliganki" z Lublina
qwerq221 napisał/a:filmikiem nastepne 10 lat ?
To jak sobie tak smieszkujemy to opowiedz jak twój Widzew sral w gacie na trasie i nawet nie wyszedł się bić z autokarów hahaha
No i warto przypomnieć jak pewien kibic Widzewa został wyrypany w srake przez kibiców cska Moskwa w Madrycie przy okazji meczu w pucharach !
Nie będę wyliczał waszych wpierdolow z ostatnich lat bo nie przedawnione jeszcze .
Raz na wozie raz pod wozem
Słyszałeś o tym przysłowiu ?
qwerq221 napisał/a:j***na patola wybijać to k***a tałatajstwo w pień[/
W czym masz problem
Idź pod stadion i jedziesz z nimi
Weź kurwa chociaż ogarnij cytowanie w komentarzach, podniesiesz średnią stadionową w IQ
zerwikaptur wstawaj, zesrałeś się[/
Haha szczam na ciebie cioto
Potraficie tylko w necie pierdziec te swoje morały a stadion żyje dalej i ma wasze pierdzenie gdzieś .Sracie w gacie jak widzicie kiboli i tyle
Ja to rozumiem ja to wiem .
Nie raz uciekali tacy jak ty wzrokiem po podłodze
Będziesz się tasowal tym filmikiem nastepne 10 lat ?
Czyli jako źródło z wewnątrz publicznie i oficjalnie przyznajesz, że kibole to homoseksualiści i ganiają się z innymi ekipami żeby się rypać w sraki?
zerwikaptur napisał/a:psyhic88 napisał/a:Taki z was hooligans jak z koziej dupy trąbka Zostaliście pogonieni pod własnym stadionem przez Widzew. Do tej pory jak odpalam filmiki na YT to mam beke w opór z tej "hooliganki" z Lublina
Weź k***a chociaż ogarnij cytowanie w komentarzach, podniesiesz średnią stadionową w IQ[/
Średnio mnie to interesuje jak cytuje a ty jak nie masz się do czego przyczepić to się weź za sprzątanie .
IQ powiadasz
Sadze ze nie powinieneś być zły na rodziców o to ze jej masz zbyt mało
Bądź poprostu szczesliwy .
Żyj tańcz szalej
Nazgrel napisał/a:Czyli jako źródło z wewnątrz publicznie i oficjalnie przyznajesz, że kibole to homoseksualiści i ganiają się z innymi ekipami żeby się rypać w sraki?[/
widzisz i mogłeś siedzieć cicho a znowu chciałeś pokazać ze potrafisz analizować i wyciągać wnioski .
Nie wiem co tam w Moskwie się dzieje z kibolami i jakie były szczegóły zajścia w Madrycie ale wiem ze był to gwałt i policja wszczęła wredy śledztwo .
Za co go tak ukarali tego nie wiem zapytaj kogoś z Widzewa .
I jak czytasz to czytaj ze zrozumieniem bo pisałem wyraźnie ze raczej jestem emerytowanym kibicem wiec z kad to ze niby mam info z wewnątrz ?
Xson33333 napisał/a:zerwikaptur wstawaj, zesrałeś się[/
Haha szczam na ciebie cioto
Potraficie tylko w necie pierdziec te swoje morały a stadion żyje dalej i ma wasze pierdzenie gdzieś .Sracie w gacie jak widzicie kiboli i tyle
Ja to rozumiem ja to wiem .
Nie raz uciekali tacy jak ty wzrokiem po podłodze
Taki stary, a taki zjebany.
zerwikaptur napisał/a:
Taki stary, a taki zj***ny.[/
A ty po wrzucenieu dziecinnego Mema taki dorosły i inteligentny?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów