Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Następny glupek z narracją dziennikarza telewizji proniemieckiej. Przystępując do unii, wchodziliśmy na innych umowach i zasadach. Trzeba być albo głupkiem z iq 40 albo albo urodzić się po 2004 roku zeby tego nie wiedzieć.
Nie bądź czerstwy. Przecież wyraźnie napisałem, może dlatego trzeba z tej Unii wyjść, a Ty tu jakieś elaboraty piszesz, których i tak nikt nie czyta.
To jest efekt wieloletniego prania mózgu z jednej strony przez hollywood a znowu z drugiej to sranie na Polskę przez takie gówno jak gazeta wyborcza, onet, nesweek itp. Wmawianie młodym jak mają źle, chujowo i bez perspektyw, co jest kompletną bzdurą. Ten trend utrzymuje sie od czasów jak weszliśmy do unii aby obrzydzić Polakom życie w kraju i żeby wyjeżdżali na zachód jako tania, wykształcona, oraz dobra jakosciowo siła robocza. Niestety lewicowy świat im pomaga w tej całej chujni.
Już niedługo likwidacja jakichkolwiek wartości patriotycznych w szkołach, nauczanie historii według UE, zakaz marszu 11 listopada itd. Młodzi mają być Europejczykami, czyli bezmyślną, bez wartościową masą roboczą.
Polski problem, to leżąca oświata, wojsko i służba zdrowia. Mamy rozmontowane filary państwowości. Wykształcenie dziś się kupuje. Nauczyciel robi łaskę, że uczy, uczeń ma wyjechane na szkołę i żadnych obowiązków. Brakuje ludzi do pracy, a to co jest w ogóle nie jest przystosowane do życia. Tępe, roszczeniowe. Ciemność widzę.
Jeszcze jest jedna, ważna rzecz - USA nie grozi żadna wojna. Nikt ich nie napadnie.
ich nikt, sami się pozabijają w wojnie domowej.
To jest efekt wieloletniego prania mózgu z jednej strony przez hollywood a znowu z drugiej to sranie na Polskę przez takie gówno jak gazeta wyborcza, onet, nesweek itp. Wmawianie młodym jak mają źle, chujowo i bez perspektyw, co jest kompletną bzdurą. Ten trend utrzymuje sie od czasów jak weszliśmy do unii aby obrzydzić Polakom życie w kraju i żeby wyjeżdżali na zachód jako tania, wykształcona, oraz dobra jakosciowo siła robocza. Niestety lewicowy świat im pomaga w tej całej chujni.
Już niedługo likwidacja jakichkolwiek wartości patriotycznych w szkołach, nauczanie historii według UE, zakaz marszu 11 listopada itd. Młodzi mają być Europejczykami, czyli bezmyślną, bez wartościową masą roboczą.
Patrioci to zapewne PISdowcy według ciebie, oni zawsze tak pierdolą, a z Polski zrobili pośmiewisko, z Polaków niewolników.
Mam w pizdzie twoje wartości patriotyczne i wiedzę o historii. Koniec zapierdalania za miskę ryzu.
Ma sie Polakom dobrze zyć jełopie, bo historia i patriotyzm im nie pomogą w tym zeby mieli co jeść patałachu pisdowcu hehe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów