Lada Niva, Silnik 5L V8 turbo, koła 22 cale
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie dam piwa bo kłamiesz
Co z tego że ma taki silnik jak to wygląda jak gówno w zalewie pomidorowej , niby ładnie wygląda , a dalej kurwi
kurwa, ja pierdole, boziu w niebiesiech, w dupach im się poprzewracało, czarną wołgę by tak przerobili, a nie to robocze pudło. nieważne, jak bardzo srałbym kasą, to i tak szkoda by mi było tego silnika. no, chyba że zamiast chromowanych alusów i pneumatycznego zawieszenia wstawiliby jakieś solidniejsze, terenowe, po czym wprowadziliby go na bezdroża i tam poszaleli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów