18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
tigerqaz 2012-10-11, 22:13
Nie dam piwa bo kłamiesz

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
mietek997 2012-10-11, 22:15 1
Wygląda jak samochod listonosza Pata jak ktoś wogole jeszcze pamięta tą bajke ;D
Zgłoś
k18t 2012-10-11, 22:17 3
Smokudg napisał/a:

I gdzie tu lowrider?

uwierz mi, to jest lowrider
Zgłoś
makabrax 2012-10-11, 22:34
na chuj koła 22" skoro połowa jest w nadwoziu schowana...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
StanleyW 2012-10-11, 22:38 2
Kadetem tera!
Zgłoś
Sanbi 2012-10-12, 0:25
łada to juz główny wątek wpisów na sadolu jaki na hardzie
Zgłoś
vihura 2012-10-12, 12:12
ja pierdole ale kaszana

Widzisz i nie grzmisz
Zgłoś
Buczu 2012-10-12, 14:44
Niby wszystko fajnie ale to w dalszym ciągu tylko Łada.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-10-12, 20:43
Smokudg napisał/a:

Hot Rod tyż nie! To Łada z V8 i 22" Tyle!

Co z tego że ma taki silnik jak to wygląda jak gówno w zalewie pomidorowej , niby ładnie wygląda , a dalej kurwi
Zgłoś
M................e 2012-10-13, 15:46
kurwa, ja pierdole, boziu w niebiesiech, w dupach im się poprzewracało, czarną wołgę by tak przerobili, a nie to robocze pudło. nieważne, jak bardzo srałbym kasą, to i tak szkoda by mi było tego silnika. no, chyba że zamiast chromowanych alusów i pneumatycznego zawieszenia wstawiliby jakieś solidniejsze, terenowe, po czym wprowadziliby go na bezdroża i tam poszaleli.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów