18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Łada
MorszczuK88 • 2011-01-30, 22:29
Co łączy Ładę i magiczną różczkę?
Obie działają tylko w bajkach.

Jak nazywamy Ładę na szczycie wzniesienia?
Cudem.

Jak nazywamy kilka Ład na szczycie wzniesienia?
Fabryką samochodów.

Jak mówimy na 100 Ład na szczycie wzniesienia?
Złomowisko.

Ogłoszono konkurs:
I miejsce - nagroda: Łada
II miejsce - nagroda: dwie Łady

Ile osób powinno jeździć Ładą?
Cztery. Jedna do kręcenia kółkiem, trzy do pchania z tyłu.

Ile ludzi składa jedną Ładę?
Czworo. Dwaj łączą elementy, dwaj pozostali kleją.

Dlaczego wszyscy kierowcy Ład się znają?
Widzieli się rano w warsztacie.

Jak nazywamy kierowcę Łady twierdzącego że przekroczył prędkość?
Kłamcą.

Co jest charakterystycznego w wyglądzie kierowcy Łady?
Ciemne okulary.

Jak odróżnić kierowcę Łady od zwykłego człowieka noszącego ciemne okulary?
Zwykły człowiek nie ma białych plam wokół oczu.

Dlaczego jazda Ładą nie jest ekonomiczna?
Bo na każde 10 kilometrów zużywa parę butów.

Jak podwoić wartość Łady?
Zostawić w niej złotówkę.

Czy Łada może się rozpędzić do 120 km/h?
Tak, ale tylko raz.

Jaka jest maksymalna wartość przyspieszenia Łady?
9,81 m/s^2.

Po co w Ładzie czwarty pedał?
Żeby napompować poduszkę powietrzną.

Jak nazywają się pochłaniacze drgań od nawierzchni w Ładzie?
Pasażerowie.

Co się stanie jeśli użyjesz odrdzewiacza na Ładzie?
Łada znika.

Co jest w Ładzie zamiast koła zapasowego?
Para treków i mapa.

Co się znajduje na 16 ostatnich stronach książki serwisowej Łady?
Rozkład jazdy autobusów.

Co się pojawia na liczniku kilometrów po przekroczeniu 10 000?
Game over!

Kto to jest optymista?
Właściciel Łady wyposażonej w alarm.

Jak poznać sportową wersję Łady?
Jej właściciel nosi adidasy.

Po co w Ładzie wycieraczka tylnej szyby?
Żeby zdrapywać rozbijające się o nią muchy.

Po co w Ładzie podgrzewanie tylnej szyby?
Do ocieplenia dłoni pchających ją ludzi.
Zgłoś
Twój Stary 2011-01-31, 20:43
lada niva to jedno z najlepszych terenowych aut? nie sadze. najmocniejszy silnik to tam jest pewnie 1,4

Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Zgłoś
Pyton (_) )==D 2011-01-31, 20:57 1

Łada, jej nie trzeba poprawiać jest dopracowana w 100% od samego początku
Zgłoś
Feragas 2011-01-31, 21:00
Co łączy Ładę i magiczną różczkę?
Obie działają tylko w bajkach.

Nie wiem bo nie znam takiego słowa "różczkę" --- Wieśniak chciał za kozaczyć poprawna polszczyzną, lecz opuścił w szkole za dużo polskiego. Jak masz ferie, a podejrzewam, że masz to zapisz się w szkole na jakieś dodatkowe lekcje:) Zróbcie jakieś limity dla wybranych grup społecznych, czyt. Gimnazjaliści:)
Zgłoś
iceman_ 2011-01-31, 21:23
ale idzie bokiem nawet w serii

Zgłoś
koniu 2011-01-31, 21:33
w sumie jakby zmienić "Łada" na "Ford Focus" to też by się zgadzało. piwko za uniwersalność

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
meggi 2011-01-31, 23:40
na poczatku lat 90' ojciec kupil łade ;] sluzyla nam dobrych pare lat, swietnie sprawdzala sie jako terenowka tylko nia na grzyby ! pamietam jak w najwieksze ulewy trzeba bylo machac wycieraczkami bo oczywiscie sie wlasnie zjebaly albo zakladalo sie kalosze bo woda sie zebrala ehh az lezka sie kreci w oku :]
Zgłoś
chris_SV 2011-02-01, 7:38
Twój Stary napisał/a:

lada niva to jedno z najlepszych terenowych aut? nie sadze. najmocniejszy silnik to tam jest pewnie 1,4

O ile pamiętam to najmocniejszy silnik jaki montowany był w Nivie to 1,9 turbo diesel, czyli nie tak najgorzej. Moc nie była tam zawrotna ale moment miał wystarczający.
Zgłoś
Matuch90 2011-02-02, 13:55
Jak kręciliśmy film w Bośni to efekty specjalne robiliśmy za pomocą Ład. Zwyczajnie to były najtańsze materiały wybuchowe dostępne na rynku.
Zgłoś
mruczek212 2011-02-03, 20:32
Nie ma to jak Łada, to były piękne 5 lat jak ją posiadałem, i powiem nigdy mnie nie zawiodła. Zima, wiosna, lato, jesień. Samochód od wszystkiego do wszystkiego. Miałem dwa modele 2107 i Samarę. Auta nie do zdarcia 150 km/h?? Bez problemu Może nie za ekonomiczna była 2107 9 l ale samara 7 l na trasie gazu Samara auto nie do zdarcia, pewnego razu poszła mi świeca, myślałem że nie dostaje paliwa czy coś (nie wiedziałem co jest, jak świece sprawdziłem niby było ok), auto odpaliło na hol i chodziło na 3 garach, i uwierzcie czy nie 160 km pokonałem na tych garach, tankowałem na odpalonym aucie gaz (na stacji się zgodzili o dziwo, jak im powiedziałem że jak zgaszę to nie od palę ) a prędkość jaką rozwinąłem na 3 garach?? 110 km/h. Po dojechaniu na miejsce i obejrzeniu jeszcze raz dokładnie wszystkiego wyszło że mi się świeca pokruszyła i nie dawała iskry. Ten samochód palił na -25 stopniowych mrozach za jednym pokręceniem rozrusznika. Może i są kawały są fajne o niej, ale ten samochód łamie prawa natury Za to go kocham, aż łezka się kręci jak o nim wspominam. To były dobre czasy. Niestety, trzeba było już zmienić i żałuje do tej pory. Przejechanie dla niej kilkuset kilometrów było niczym W razie wątpliwości piszcie a dam wam świadków.
Zgłoś
fifkadulawka 2011-02-04, 13:19 1
weź się pierdol...idź na forum łady albo coś

pies cię jebał...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów