📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nieźle skontrastowane. Po jednej stronie dopalacze.com a po drugiej nagrobki ;D
całkiem niezłe przesłanie z dopalaczy prosto na "zaplecze" ]
Ja pierdole ja myslaelem ze Jestem na stronie pod tytulem sadistic.pl a nie nk.pl (profil mojej 12 letniej kuzynki) KURWAAAAAAA!!!!!!!!
ten sam scenariusz co z pavulonem w Łodzi
ps. do obrońców zioła co "dopalaczami oczy zamydlić chcą im": ten poprzestawiany szyk zdania, który co rusz jest używany to od mistrza Yody zapożyczany jest? a bo on ZIELONY kolor skóry ma. jestem na dobrym tropie
ps. do obrońców zioła co "dopalaczami oczy zamydlić chcą im": ten poprzestawiany szyk zdania, który co rusz jest używany to od mistrza Yody zapożyczany jest? a bo on ZIELONY kolor skóry ma. jestem na dobrym tropie
Twój Stary napisał/a:
Turkusowa Dziewica twoja stara jest za glupia.
Sadzic palic zalegalizowac !
Ma racje debilu bo zaraz by nie było umiaru . Sam twierdze żeby to zalegalizować ludzie się najarają a w końcu im zbrzydnie ale tego ostateniego członu się boje że właśnie im nie zbrzydnie .
@up- proszę cie dopalacze są 100% legalne a po tym ludzie maja odpaly rożne i jest to szkodliwe itd a za zioło sa takie kary ze gały na wierzch wychodzą jak się o tym myśli.... poza tym zgwałci w krzakach? chyba prędzej pijany młot niż ktoś po trawce.... po trawie ludzie sobie się uśmiechają, pierdolą głupotki, są wyluzowani i ogółem są bardzo przyjaźni więc nie pierdol....
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Jak się naćpają, nie moja sprawa, chcę wtedy tylko zmiany prawa. Jeśli jakiś otumaniony kloc podejdzie do mnie, będąc pod wpływem tego syfu powinienem mieć prawo rozłupać mu czaszkę choćby moją moszną. Takie coś jest nieprzewidywalne i nie będę ryzykował, że przebije mi szyję lufką czy zgwałci mnie w krzakach pod wpływem.
widać że znawca tematu jesteś. Tacy właśnie ograniczeni ludzie prowadzą do upadku tego świata.
G4ngst3r napisał/a:
widać że znawca tematu jesteś. Tacy właśnie ograniczeni ludzie prowadzą do upadku tego świata.
jak ty po jednej wypowiedzi oceniasz kogoś wiedze to mam dla ciebie złą wiadomość ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów