📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jakie milutkie gimbusowe głosiki:)
No i postawili ostrzeżenie widać że kursy żartów, ironii i sarkazmu moderatorzy zaliczali korespondencyjnie
Pierwszy temat szamaciarza.. co za debil
Twoja stara wierzy w allaha!
Twoja stara wierzy w allaha!
~Mojito pogratulować stuprocentowej sztywności umysłu. Nie powinien dostać warna, no kurwa to był jawny dowcip...
A filmik zacny.
A filmik zacny.
Haha, rafallos5 dostał warna za jawny żart, jakoś nie widzę żeby się Christool obraził. Ja pierdole, gorzej niż na Joemonsterze.
Piwo za filmik.
Nazi moderators.
Piwo za filmik.
Nazi moderators.
Christool to ty kreciłes ten film ziemniokiem???
Bardzo proszę dzieci, nie wchodźcie na Sadistica, bo to nie dla was.
Dziękuję.
Dziękuję.
no ja pierdole nie dość, że sadol przestaje być sadolem to jeszcze kurwa moderatorzy są tacy tępi
peterpod1990 napisał/a:
nawet nie zasługujesz na zjebkę, słychać ze to jakaś podstawówka albo zasrana gimbaziarnia.
spalić to gówno i autora
Chłopie, spokojnie, to nie ja nagrywałem Ja tylko otrzymałem ten filmik od kogoś innego.
Bzzykacz napisał/a:
Christool to ty kreciłes ten film ziemniokiem???
Nie, bo tak naprawdę nie ma ziemnioka, są tylko halucynacje z głodu i śmierć.
Witto napisał/a:
Haha, rafallos5 dostał warna za jawny żart, jakoś nie widzę żeby się Christool obraził. Ja pierdole, gorzej niż na Joemonsterze.
Piwo za filmik.
Nazi moderators.
A właśnie, że jestem obrażony! O!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów