📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
po 2 to był strzał z AC-130H/U w terrorystów a nie "bomba" którą "rozbrajali"
gówno wiesz albo kłamiesz.
od kiedy arabusy jeżdżą hummerami? ginie tu przy próbie wyciągnięcia miny-pułapki na pewno jeden żołnierz US Army plus 3 afgańskich (irackich) policjantów, którzy często przecież jeżdżą na wspólne patrole...
kool83, racja. Nie wiem jak mozna byc tak glupim, zeby stwierdzic ze to talibowie. To najwyrazniej afganska armia rozbraja mine. (gosci w smiglowcu raczej nie ucieszyl ten wybuch, gdyby to byli talibowie to by sie mieli ze smiechu)
oni minę rozbrajali?bardzie wyglądało jak by pranie tam robili
szczerze to raczej wygląda jak nagranie z bezzałogowego samolotu zwiadowczego helikopter nie musi latać w kółko żeby się utrzymać
A rozbrajali czy podkładali, ważne że wyjebało! BUUUUUM!!!
A rozbrajali czy podkładali, ważne że wyjebało! BUUUUUM!!!
Tym w helikopterze aż się popkorn rozsypał po kabinie stąd takie podniecenie.
to wszystko przez tego piątego - nadepnął na zapalnik.
gdzie ładunków sześć tam nie ma co zbierać
Gdzie kucharzy pieciu tam miesa dla osmiu
RastaMan napisał/a:
po 1 chyba saper a nie snajper
po 2 to był strzał z AC-130H/U w terrorystów a nie "bomba" którą "rozbrajali"
po 3 widziałeś kiedyś sapera bez skafandra rozbrajającego bombę (i to jeszcze 6ciu) a do tego tak gwałtownie?
po 4 to chyba już kiedyś było...
Po piąte - 0:10 - Pada wyraz "He's goin' ... with AK, huh!", w 0:15 widać dokładnie sylwetkę AK47.
odemnie piwo za ciekawy krater i kebab ! i jeszcze za to że ciapatych ubyło na globie
Ech ... iracko-amerykański patrol ... Irakijczycy mają od groma Humvee
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów