4,5 h ruchu lotniczego na lotnisku w San Diego w 26 sek. Time lapse równie sadystyczny co placki ziemniaczane, ale widok przedni, więc nie jęczeć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jadoo napisał/a:
4,5 h ruchu lotniczego na lotnisku w San Diego w 26 sek.
Dlaczego więc niektóre nakładają się na siebie?
po 2 samoloty nakładaja sie na siebie a to znaczy, że musiały by lądować w tym samym momencie, a lotnisko ma tylko 1 pas
po 3 na końcu filmiku most staje się ciemny a niebo nadal jest jasne w ogóle moim zdaniem tylko most jest ujęty w timelapse bo po jego prawej stronie zmieniają się cienie
po 4 możecie sobie sprawdzić w mapach google, że w pobliżu tego lotniska nie ma takiego mostu
hehe, dziękuje za uwage
po 2 samoloty nakładaja sie na siebie a to znaczy, że musiały by lądować w tym samym momencie, a lotnisko ma tylko 1 pas
po 3 na końcu filmiku most staje się ciemny a niebo nadal jest jasne w ogóle moim zdaniem tylko most jest ujęty w timelapse bo po jego prawej stronie zmieniają się cienie
po 4 możecie sobie sprawdzić w mapach google, że w pobliżu tego lotniska nie ma takiego mostu
hehe, dziękuje za uwage
Bezmyślnie zacytowałem autora tematu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów